Fite de facultate! Iata cum s-au afisat studentii in prima zi a anului universitar

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:38

Nu stiu altii cum sunt, dar studentii se cunosc de la o posta. E ceva in atitudinea lor care arata ca de astazi sunt decisi sa ia invatatura in piept si sa arate cata carte pot ei studia. Intai de toate, insa, trebuie sa isi demonstreze valoarea, in masini si haine de fite!

Au reusit sa strabata apele involburate ale anilor de liceu, s-au zbatut sa treaca de bacalaureat, acum sunt fericitii studenti. E timp- intre 4 si 6 ani- sa tot caute poarta catre un viitor luminos. Pana atunci, tinuta conteaza in prima zi din noul an universitar.

Iata-l pe studentul la ASE! Viitor economist, imbracat dupa ultimele cataloage de moda, are telefon de ultima generatie, ceas si ochelari de soare de firma si pantaloni suflecati pana la glezna.



Dar, pana cand sa puna in practica multele cunostinte de finante-banci exerseaza educatia rutiera. Genti de mii de euro, pantofi cu toc de minimum 12 centimetri, toate pietrele din lume si atitudine. Acestea sunt cerintele unei studente care se respecta. Daca nu te incadrezi in peisaj, n-ai ce cauta la facultate.

Schimbam facultatea, schimbam si profilul. Pana trec la sutana si crucifixuri, viitori preoti se imbraca dupa bunul plac.
Nu le lipseste, insa, de la gat cruciulita.

Sunt 500 de mii de studenti anul acesta in facultatile de stat. Ce-i drept, la jumatate fata de acum 7 ani. Insa, daca este sa ne uitam la cat de dedicati sunt, explicatiile devin de prisos.

Bani, frumusete, faima si ha, de toate am intalnit la deschiderea anului universitar 2014-2015. Acum, ramane de vazut si cati dintre ei isi vor lua licentele.
Profesarea e deja alta poveste.
##VIDEO123457##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii