Fıtnat din serialul Promisiunea, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum arată celebra actriță Mine Kılıç, dincolo de platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 nov 2023, 10:33

Mine Kılıç, in rolul Fitnat din productia Promisiunea

Sursa: Captură KANAL D

Cum arată vicleana Fitnat din serialul Promisiunea, fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă renumita actriță Mine Kılıç în cea mai recentă vacanță!

Producția turcească Promisiunea a fascinat publicul încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, de luni până joi, de la ora 20:00, deoarece a adus în prim plan o povestea impresionantă de viață, dar și o distribuție de excepție, alcătuită din mulți actori renumiți și tineri extrem de talentați și carismatici. Din generația tânăra face parte și superba actriță Mine Kılıç, ce a interpretat rolul Fitnat, cea de-a doua soție a maleficului Abbas.

Cum arată vicleana Fitnat din serialul Promisiunea, fără machiaj

Mine Kılıç s-a născut în anul 1986, în orașul Mersin, din Turcia, unde a crescut și a studiat până la vârstă de 18 ani, când a plecat în Istanbul pentru a-și continua studiile. După absolvirea liceului, ambițioasa tânăra s-a înscris la Școala de teatru Şahika Tekend Studio și la Fundația de Cinema și Televiziune Türker İnanoğlu, pe care le-a încheiat cu succes, devenind o actrița cu drepturi depline.

Dornică să evolueze cât mai rapid și să devină din ce în ce mai cunoscută, Mine Kılıç a început să participe la diverse casting-uri, iar în anul 2007 a debutat pe platourile de filmare ale serialului Oyun Bitti, în care a jucat un prim rol episodic, ce i-a deschis calea către cariera strălucită de astăzi și spre celebritate.

Citește și: Câte episoade are serialul Promisiunea, fascinanta producție care deja a captivat telespectatorii cu o poveste impresionantă de viață

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Unul dintre cele mai recente roluri jucate de frumoasa actriță Mine Kılıç a fost cel din serialul Promisiunea, în care a dat viață viclenei Fitnat, cea de-a doua soție a lui Abbas, în care a jucat alături de mulți actori consacrați și apreciați în Turcia și peste hotare.
Dincolo de activitatea profesională de succes, Mine Kılıç este și foarte activă în mediul online, acolo unde publică deseori diverse imagini de senzație de pe platourile de filmare, dar și din viață de zi cu zi.

Îndrăgita actriță nu s-a sfiit să posteze chiar și poze în care și-a făcut apariția fără machiaj, din vacanțe, spre deliciul fanilor săi.

Citește și: Suhandan din serialul Promisiunea, apariție uluitoare în mediul virtual! Iată cum arăta renumita actriță Pelin Abay în urmă cu câțiva ani, când nu recursese încă la intervenții estetice