Fiul adoptiv raspunde acuzelor aduse de Luminita Anghel! David Puscas: "Nu mai aveam voie sa stau in sufragerie cu ei. Eram exclus, trimis la mine-n camera"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:53

In urma declaratiilor facute de Luminita Anghel miercuri seara, David Puscas a decis sa raspunda acuzatiilor aduse de mama sa adoptiva.

Cantareata sustine ca David avea tendinta sa se automutileze, era violent, a amenintat in nenumarate randuri ca se sinucide si la un moment dat a ajuns sa-i fie teama de el. Mai mult decat atat, Luminita Anghel sustine ca David a devenit un pericol pentru copilul sau biologic.

"Consider in continuare ca am o mama, in acte sunt in continuare fiul ei. Am intrerupt orice relatie cu ea, dar va dati seama ca incerc sa caut solutii si ma nelinisteste situatia asta.

Au fost niste declaratii dubioase seara trecuta. De exemplu eu nu i-am zis ca eu imi doresc sa intru in televiziune si sa fiu precum Oana Zavoranu. Nu am zis eu asa ceva.

Vreau sa dau un ultimatum doamnei Levinta. Daca vreodata isi mai permite sa dea din casa, din intimitate, eu spun totul despre viata ei, despre tot trecutul ei

Ea are un rol important in acest scandal, ea hraneste si o alimenteaza pe mama.


Mama spune ca ii e frica de mine, nimic adevarat. Eu nici macar nu am ridicat mana la ea. Eu m-am lovit pe mine, e decizia mea, pe corpul meu, nu pe ea. Nu am lovit-o pe cea care mi-a dat sansa la viata.

Nu stiu daca s-a observat ca ea are vocea asta de lider, de sef, nimeni nu vorbeste. Cat am stat cu ea in casa, ea era sefa, ea vorbea, toata lumea tinea capul plecat.
Ea are personalitate, nu ii e ei frica de mine. Ea era liderul.

Nu aveam cum sa o lovesc eu pe ea pentru ca nu imi sta in caracter.

Legat de faptul ca am lovit-o pe Mariuca am mai discutat. A fost o harjoneala de copii.
Eu in casa ei nu mai am cum sa merg. Nu mai am ce cauta in casa aia. Eu cu Silviu ne-am distantat, nu vreau sa intru in detalii.
Relatia noastra s-a deteriorat pe parcurs. Nu i-am zis mamei nimic de el, dar eu nu am mai vrut sa am de a face cu el.

Nu il uram, dar nu vreau sa interactionez cu el. S-au intamplat niste probleme intre mine si el. Mie Silviu nu mi-a atras atentia cu nimic, noi nu comunicam.


Imi spunea sa trec in camera mea. 'Mergi in camera ta, stai acolo'.
Acolo mancam. Nu a venit nimeni la mine, sa discutam. Faza cu plecatul, consider ca am fost dat afara.

Mi-a blocat numarul e telefon de sarbatori. Eu percep altfel lucrurile. Eu as vrea sa discutam. Eu nu am mai vorbit cu mama din 2016, ea zice ca o terorizez", a declarat David Puscas la WOWbiz.

Ca o concluzie, David Puscas sustine ca isi doreste sa se impace cu mama lui, sa-i demonstreze ca s-a schimbat si sa o faca mandru de el.


"Imi da o lectie, dar eu nu suport sa vad ca nu vorbeste cu mine. Legat de angajat, eu vreau sa intru in televiziune, simt ca aici imi este locul. Eu vreau sa fac ceva ce imi place, nu sa o fac doar pentru bani. Ea vrea sa o fac pentru bani, pentru utilitati", a mai spus David Puscas.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.