EXCLUSIV! David, fiul Andreei Mantea, cerință neobișnuită de ziua lui de naștere: "Ai idee cât costă, așa de pe o zi pe alta?!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 feb 2023, 00:35

Pe 27 mai, David, fiul Andreei Mantea, isi sarbatoreste ziua de nastere

Sursa: Instagram

Pe 27 mai, David, fiul Andreei Mantea își va sărbători ziua de naștere, iar mămica lui, celebra prezentatoare TV ar vrea să îi facă o surpriză de proporții.

Andreea Mantea își dorește ca fiul ei, David, să aibă o zi de naștere memorabilă și a pus la cale un plan ca să îi facă mai multe surprize pustiului. Însă, se pare că David i-a dat totul peste cap. Daca anul trecut, pustiul a avut parte de o petrecere surpriza pe care mama lui i-a organizat-o cât ai clipi, anul acesta prezentatoarea TV s-a gândit la ceva și mai spectaculos, numai că fiul ei are cu totul alt plan in minte.

Citeste si: EXCLUSIV! De ce și-a schimbat Andreea Mantea mașina după 13 ani: "Poți să îmi aduci o mașină să coste și 300 de mii de euro, daca mie nu îmi place, nu o iau!"

Ce i-a cerut David Andreei Mantea de ziua lui de naștere

Prezent pe platourile de filmare ale reality-ului Casa Iubirii alaturi de Andreea Mantea, David a avut un dialog extrem de spumos pe aceasta tema cu mama lui.

Cei doi au povestit în exclusivitate pentru kanald.ro despre planurile pe care le au pentru marele eveniment din viața lui David.  Pustiul a ținut să o dea de gol pe mama lui că anul trecut nici măcar nu își dorea o petrecere de ziua lui, iar anul acesta nici nu se gândește la așa ceva spre uimirea Andreei Mantea care a fost anunțată de către fiul ei în urma cu câteva luni că vrea o petrecere în pădure.

Andreea Mantea: "David își dorește o petrecere undeva într-o pădure anul acesta, cu mai mulți copii, să se cațăre, să facă nebunii...apoi mi-a spus de Disneyland. Știi cât costa un bilet luat așa din scurt?! El se gândește la ziua lui din ianuarie și a făcut un fel de countdown de atunci și până pe 27 mai."

 

Însă, se pare că David are altă părere despre spusele Andreei Mantea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

David: "Eu o să merg pe platourile de filmare de la Harry Potter."

Andreea Mantea: "Cine a zis asta?! Ai zis că nu ești hotărât."

David: "Dar m-am hotărât!"

Citeste si: EXCLUSIV! Întâmplare fără precedent pe platourile de filmare pentru reality-ul Casa Iubirii! Andreea Mantea, dezvăluiri în premieră: "N-au mai venit a doua zi!"

Planurile Andreei Mantea date peste cap. Ce vrea sa faca David pe 27 mai chiar de ziua lui

Andreea Mantea: "Deci, nu mai vrei la Disney și nu vrei nici la petrecere?

David: "Nope, m-am hotărât. Vreau la Harry Potter să văd unde s-a filmat. Eu m-am uitat la filmele cu el și e cel mai tare. Nu am baghetă și nici nu există. Eu mi-aș dori să fiu invizibil daca aș avea o superputere. Vreau să îmi sperii colegii, vreau să apar și să dispar."

David a recunoscut că anul acesta nu o să își invite la ziua lui prietena de care a fost îndrăgostit lulea pentru că s-au certat:" Nu mă mai înțeleg cu Natalia. Ne-am supărat, ne-am împăcat, însă când m-am dus luni la scoală, nu a mai vorbit cu mine. Eu nu sunt în clasa cu ea. Nu stiu pe nimeni de la ea din clasa. Nu vreau să o invit la ziua mea," a dezvăluit fiul Andreei Mantea într-un dialog spumos cu vedeta TV acordat în exclusivitate pentru kanald.ro.

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.