Fiul de numai sapte zile al Roxanei Vancea, pentru prima data la TV, astazi,  la Teo Show: „In momentul in care l-am vazut pe pui, nu m-a mai durut nimic!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 nov 2021, 09:33

Roxana Vancea si-a aratat, pentru prima data, astazi, la TV, in cadrul emisiunii Teo Show, fiul in varsta de numai sapte zile.

Prin intermediul apelului video pe Skype, Roxana Vancea, sotul Dragos, Milan, fiul sotului vedetei din relatia anterioara, si bebelusul cuplului, și-au făcut apariția mai fericiti ca niciodata, in cadrul <Teo Show>.

Fiul de numai sapte zile al Roxanei Vancea, pentru prima data la TV, astazi,  la Teo Show

Proaspata mamica, in varsta de 30 de ani,  a surprins prin atitudinea <fresh>, avand in vedere ca in urma cu numai o saptamana a dat nastere fiului ei.

Roxana Vancea ne-a dezvaluit <secretul>.

„Bebele e foarte cuminte, doarme foarte mult, Milan este in extaz ca are un fratior, Dragos se odihneste, eu ma odihnesc toata lumea e bine”,  a spus, entuziasmata, Roxana Vancea.

Roxana Vancea arata extrem de bine, avand in vedere ca pe parcursul sarcinii kilogramele in plus isi fac aparitia, iar Teo Trandafir a fost curioasa sa afle cum a reusit aceasta sa-si pastreze silueta de invidiat.

„In timpul sarcinii am luat numai 5,5 kg, am ajuns in spital cu 52,5 Kg,  iar a doua zi aveam 48ș  acum am 47 kg.(...) De saptamana viitoare ma apuc de antrenamente pentru ca (doctorii – n.r.) mi-au dat voie J”, a spus vedeta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana Vancea a făcut publică prima imagine cu chipul fiului ei! Cu cine seamănă micuțul

Fericita mamica a dezvaluit, in cadrul Teo Show, care va fi numele pe care-l va purta bebelusul

„Intr-o dimineata, mi-a trimis mama soacra un filmulet cu parintele Arsenie Boca, din care am aflat ca numele real era Zian Boca. Mi-am spus ca asta este un semn, pentru ca eu toata ziua cautasem nume pentru bebelus, si am hotarat, ca pana la urma, sa ramanem la Zian”,  a declarat

entuziasmata Roxana Vancea, in cadrul <Teo Show>.

Frumoasa vedeta a dezvaluit si cum a decurs nasterea fiului ei, dar si ce a simtit de indata ce si-a tinut bebelusul in brate.

“La nastere, ma asteptam la ceva mult mai dureros, a fost …, dar nu cum ma asteptam eu sa fie. Am avut trei ore travaliu si zece minute a durat nasterea in sine.

In momentul in care l-am vazut pe <pui> nu m-a mai durut nimic!”,  a declarat Roxana Vancea, in cadrul <Teo Show>.

Citeste si: Incredibil! Cate kilograme are Roxana Vancea la 7 zile de când a nascut

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.