Fiul ei nu reuseste sa deschida capacul de la surpriza dintr-un ou de ciocolata, asa ca l-a luat si a tras mai tare de el. Cand a vazut ce era inauntru i s-a facut rau! "Daca baiatul meu baga asta in gura, murea instant!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:34

O femeie din Marea Britanie trage un semnal de alarma referitor la ouale de ciocolata cu surpriza care se vand in comert.

Totul a inceput dupa ce fiul ei a venit la ea intr-o seara, plangandu-se ca nu poate deschide capacul invelisului de plastic care acoperea jucaria. Femeii i s-a parut ciudat, iar in momentul in care a incercat pentru prima oara sa il dea la o parte a observat ca, intr-adevar, acesta opune rezistenta.

In cele din urma, dupa ce a tras mai tare a reusit sa il deschida, iar ceea ce a gasit in interior a lasat-o fara cuvinte! In loc de jucarie, oul galben de plastic ascundea sase pastile, care ulterior s-au dovedit a fi droguri.

Daca fiul ei inghitea una dintre ele, existau sanse mari ca micutul sa intre in coma sau, mai grav, chiar sa moara. Acum Politia a preluat cazul si a deschis o ancheta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”