Fiul lui Brigitte a spus varianta lui despre spargerea si furtul de la casa mamei

Author: L.S.
Actualizat: 23 iun 2020, 11:54

Brigitte Pastrama nu are zile linistite cu fiul ei Robert, iar vedeta spune ca i-ar fi fost furata masina si vandalizata casa de catre prieteni ai baiatului. Dar iata ce spune Robert despre acest subiect:

Brigitte Pastrama este suparata pe fiul ei, Robert. Fiul, in varsta de 19 ani, a dat o petrecere acasa, unde si-a invitat prietenii, au dat muzica la maxim, au consumat alcool si alte substante, banuieste mama, iar punctul culminant a fost ca vedeta a descoperit ca i-a disparut o masina, iar casa i-a fost vandalizata.

Bruneta a facut plangere penala la politie impotriva prietenului fiului ei, care i-ar fi furat masina.

Iata ce spune Robert, fiul lui Brigitte, despre cele intamplate:

Am avut diferite incompatibilăți parentale. Eu am o pasiune și asta o să fac. O să mă fac artist și ei nu îi place chestia asta. Nu m-a ambiționat. Recunosc că am furat și eu o sticlă de vin de la ea, că suntem oameni și vrem să ne mai delectăm și noi.

Am dat muzica cu două volume mai sus și a venit peste mine”,
a declarat Robert, în vârstă de 19 ani, la RomâniaTV. potrivit impact.ro.

„De mașină se tot plânge că s-a urcat un gândăcel și a învârtit acolo de covrig. Mi-au luat amprentele. Nu îmi place să fac ilegalități de genul ăsta. Adică, pe bune? Am consumat doar o sticlă de vin.

De la 14 ani când am venit la București i-au rămas idei în cap că eu sunt un copil distrus, că tot consum prostii. Când eram mic mi-au dat niște băieți să trag dintr-o țigară amuzantă, cum se spune, și mi-am dat seama că nu îmi place. Nu aș ridica mâna la ea niciodată”, a mai spus Robert.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Scene socante acasa la Brigitte! Casa i-a fost sparta si masina furata! Cine este implicat! Prima reactie a vedetei!

Citeste si: Brigitte si Pastrama divorteaza! O persoana apropiata de cei doi a rupt tacerea: "Vor sa..."

Citeste si: Câți bani au făcut Brigitte Sfăt și Florin Pastramă la nuntă. ”Nu am facut-o pentru bani"

 

Taguri: