Fiul lui Catalin Cazacu, mandru de eroul lui de la Exatlon! Iata cum isi alina dorul de tatal lui si cum a petrecut alaturi de mama si de bunicii sai pentru a marca ziua de nastere a campionului!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mai 2018, 13:46
video Foto(4)

Masa imbelsugata, veselie, armonie si o veritabila atmosfera de familie pentru a sarbatori ziua de nastere a "faimosului" Catalin Cazacu.

Familia lui Catalin Cazacu s-a reunit la casa de la tara, intr-un adevarat colt de rai, pentru a sarbatori ziua de nastere a acestuia asa cum se cuvine, asa cum obisnuiesc in fiecare an, chiar daca de aceasta data, campionul se afla in Republica Dominicana, la Exatlon.

Cel mai entuziasmat dar si trist in acelasi timp a fost fiul lui Catalin care ii duce dorul parintelui sau de cand cinci luni si este mereu cu gandul la eroul lui de la Exatlon, pe

care il sustine enorm. Mai mult decat atat, micutul a gasit o metoda inedita de a-si alina dorul de tatal lui, improvizand un traseu din competitie si jucandu-l alaturi de prietenii sai.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.