Fiul lui Culiță Sterp îi calcă pe urme tatălui! Filmarea cu Milan cântând a făcut furori în mediul online

Author: Diana Ghita

Culiță Sterp și fiul lui, Milan

Sursa: Instagram Culiță Sterp

Celebrul cântăreț Culiță Sterp și frumoasa lui logodnică, Daniela Iliescu, au, împreună, un mic băiețel, pe nume Milan.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de când Milan a apărut în viețile lor, aceștia se declară o familie împlinită.

Cum îi calcă Milan pe urme lui Culiță Sterp

Culiță Sterp are un nume răsunător în industria manelelor, bucurându-se de un real succes datorită talentului său muzical. Acesta a câștigat inimile românilor atât prin frumoasele lui melodii, cât și prin faptul că este o persoană foarte deschisă cu fanii săi.

Cântărețul postează, regulat, pe Instagram atât aspecte din cariera lui, cât și diverse momente din viața lui personală, alături de familia sa.

Culiță nu uită niciodată să surprindă momentele importante, mai ales pe cele din viața micuțului său băiețel, în vârstă de 2 ani. Recent, artistul a postat un filmuleț, pe pagina lui personală de Instagram, cu Milan și Daniela Iliescu.  

În imagini se putea observa cum cei trei petreceau o seară liniștită, în familie, asta până când băiețelul lor a început să cânte, cu foc, la un saxofon de jucărie.

Tatăl lui Milan nu s-a putut abține, așa că a imortalizat imediat recitalul micuțului, fiind bucuros că băiețelul începe să îi calce pe urme, moștenind talentul și pasiunea pentru muzică.

În videoclip, Culiță și-a încurajat fiul să-i cântre mamei sale, Daniela, și l-a întrebat dacă vrea să fie, și el, muzician atunci când va crește.

„Cântă-i lui mama! Spune, vrei să te faci cântăreț când o să fi mare?”, a spus Culiță Sterp în clipul de pe InstaStory.

Micul Milan a răspuns foarte hotărât la întrebarea tatălui său, spunând: „Daaa”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: „E disperată de atenție” Logodnica lui Culiță Sterp a răbufnit pe o rețea socială, după ce a fost criticată de o femeie. Incredibil ce mesaj i-a transmis tânăra

Culiță Sterp și Daniela Iliescu sunt foarte mândri de Milan

Și mama lui, Daniela Iliescu, s-a arătat foarte încântată de concertul la saxofon, întrucât, în acest fel, a ieșit la iveală talentul micuțului său băiețel și înclinația spre muzică a acestuia.

La finalul recitalului, Culiță, fiind extrem de mândru și de fericit, și-a felicitat fiul pentru reprezentația sa.

„Bravoo”, a spus manelistul, cu o mare bucurie în suflet.

Acesta a fost primul clip în care Culiță Sterp l-a surprins pe Milan cântând. În restul filmărilor postate de-a lungul timpului de către artist, Milan le-a arătat tuturor celor din mediul online cât de năzdrăvan este și cât de mult le dă de furcă părinților săi.

În filmulețele pe care tatăl lui le-a publicat în trecut, băiețelul fie a pierdut cheia de la mașina închiriată de familie, în vacanța din Grecia, fie a făcut dezordine în mașină, dând cu piciorul unui pahar de suc adus de mama lui, Daniela Iliescu.

Însă, cu toate acestea, atât Culiță, cât și logodnica lui îl iubesc foarte mult pe copilașul lor, care, de când a apărut, le umple viețile de bucurie și le completează frumoasa familie.

Citește și: „V-ați despărțit?” Cum au reacționat fanii lui Culiță Sterp după lansarea piesei „Fosta mea iubire”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.