Fiul lui Harun este rapit! Afla cine a pus la cale rapirea si ce se va intampla cu micutul, in aceasta seara, in "Furtuna pe Bosfor", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:53

Dilara descopera disparitia fiului ei si crede ca singurul vinovat este Harun, care isi dorea sa se razbune.

Dupa disputa cu sora sa, Asuman paraseste conacul, incercand astfel, sa scape de reprosuri. Aceasta gaseste printre bagaje, jurnalul Dilarei, din care constata ca lipseste o pagina. Dupa multe incercari de a descoperi ce anume scrisese sora sa, Asuman descifreaza misterul si afla un detaliu uluitor despre Harun.


A doua zi Asuman revine la conac, dornica sa ii ceara explicatii surorii sale pentru cele aflate despre familia ei.
Insa intlaneste un batran misterios la poarta casei, pe nume Ekrem, care se recomanda drept tatal Dilarei.


Dilara, care luase hotararea de a rupe mariajul cu Harun, merge sa discute cu avocatii acestuia despre conditiile divortului. In tot acest timp, vila sa de pe Bosfor este atacata de cativa barbati inarmati, care il rapesc pe Alaz.


Pe de alta parte, Harun se intoarce nestigherit la conac, unde o gaseste pe Dilara suferind din cauza disparitiei fiului ei si nu intelege disperarea acesteia.
Ingrozita de gandul ca sotul ei inscenase rapirea lui Alaz, Dilara ii reproseaza acestuia gestul facut. Barbatul afla consternat ca Alaz a fost rapit si incearca din rasputeri sa o convinga pe sotia sa ca nu are niciun amestec in rapirea fiului lor.

In scurt timp, Harun constata cu stupoare ca este vorba, de fapt, cu o reglare de conturi, pusa la cale de unul dintre partenerii sai de afaceri, care il amenintase de curand si care isi dorea sa il pedepseasca in cel mai crunt mod.

Dezamagit de atitudinea sotiei sale, Harun ii promite ca isi va salva fiul cu riscul propriei sale vieti si il va aduce teafar acasa.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Intre timp, Cihan reuseste cu ajutorul lui Mithat sa depisteze locul in care era sechestrat micul Alaz si, fara sa stea pe ganduri actioneaza in forta in casa mafiotilor, reusind sa salveze copilul.

In vreme ce Harun pleaca in Croatia, in cautarea fiului sau,  Cihan il aduce pe micut in bratele Dilarei, care asteptase ingrozita vesti despre fiul ei.

Desi i se confirmase faptul ca Harun nu avusese niciun amestec in rapirea fiului lor, Dilara isi mentine aceeasi atitudine distanta fata de acesta. Ingrozit de gandul ca familia sa este pe cale sa se destrame, barbatul ia o decizie radicala in privinta sotiei sale…