Fiul lui Miron Cozma, retinut de procurori VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 05:10

Dupa cinci ore de audieri, fiul lui Miron Cozma a fost lasat in libertate de catre procurorii Parchetului de langa tribunalul Timis. Fiul lui Miron Cozma este audiat intr-un dosar de evaziune fiscala. Fostul Luceafar al Huilei s-a fact, insa, foc si para cand a auzit ca fiul sau este anchetat.

Val vartej si furios din cale-afara! Asa a ajuns, aseara, Miron Cozma la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, dupa ce fiul sau  a fost luat de catre politisti. Mai mult decat atat fostul lider al minerilor a insistat sa discute cu procurorii folosindu-se de calitatea sa de consilierla Organizatia pentru Apararea Drepturilor Omului. Miron Cozma sustine ca fiul lui este nevinovat. Anchetatorii au, insa alta varianta. Ei l-au audiat pe Dan Cozma intr-un dosar evaziune fiscala in care prejudiciul se pare ca ar  fi de aproximativ 1 milion de euro.
Dupa cinci ore de audieri, tanarul Dan Cozma a negat in fata jurnalistilor acuzatiile care i se aduc si s-a urcat, grabit in masina avocatului sau.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.