Fiul lui Petrică Cercel are probleme de sănătate. Ionuț Cercel are interzis la cântat

Autor: Lavinia Medrea

Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, are probleme de sănătate și nu mai are voie să cânte

Sursa: Facebook

Se pare că regretatul Petrică Cercel nu este singurul care avea probleme de sănătate. Fiul acestuia, Ionuț Cercel, are probleme legate de vocea lui, care nu-i permit să mai cânte.

Din nefericire, regretatul Petrică Cercel nu este singurul care s-a confruntat cu probleme de sănătate de-a lungul vieții lui. Fiul acestuia, Ionuț Cercel, nu mai poate cânta de mult timp, din cauza unor probleme legate de vocea lui.

Fiul lui Petrică Cercel are probleme de sănătate. Ionuț Cercel are interzis la cântat

Ionuț Cercel a intrat în lumea muzicii încă de când era foarte mic.

La vârsta de patru ani, Petrică Cercel, care cânta deja de ani de zile, l-a învățat să cânte la instrumente. Încetul cu încetul, și-a făcut primele melodii, ajungând în topuri încă de la vârsta de 12 ani. Deși succesul lui Ionuț Cercel a fost răsunător, o problemă medicală l-a împiedicat să mai cânte.

Citeste si: Câți ani avea Petrică Cercel? La ce vârstă s-a stins din viață regretatul artist

Din nefericire pentru copilul-minune al manelelor al anului 2000, după nenumărate consulturi medicale, Ionuț Cercel a fost sfătuit să se lase de cântat.

Ionuț Cercel are interzis la cântat. Ce probleme fiul lui Petrică Cercel

S-au împlinit aproape patru ani de când Ionuț Cercel nu mai are voie să cânte. Acesta nu știe cauza și nici dacă există un tratament pentru el, dar, totuși, continuă să fie implicat în muzică, pasiunea lui cea mai mare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Medicii i-au spus că nu există tratament pentru problemele lui, dar Ionuț Cercel nu vrea să se gândească cum ar fi viața fără să-și folosească vocea pentru a bucura milioanele de oameni care îl admiră. 

Ionuț Cercel dorește și speră să revină înapoi pe scenă. Este foare încrezător în Dumnezeu și știe că va putea continua să facă ce își dorește cel mai mult.

Citeste si: Ce avere a lasat Petrica Cercel. CINE mosteneste toata agoniseala stransa de artist dupa ce a murit infectat cu noul coronavirus

„Am fost la mai mulți doctori, dar n-au știut să-mi dea un răspuns concret.

Sunt conștient că Dumnezeu mă va aduce din nou pe scenă.(...) Am devenit oficial un compozitor și compun foarte multă muzică și pentru mulți colegi de breaslă. Mă bucur că ceea ce fac are foarte mult succes”, a spis Ionuț Cercel în urmă cu ceva timp.