Fiul lui Sorin Movileanu si al Angelei Similea nici nu vrea sa auda de tatal sau! Le-a inchis telefonul in nas jurnalistilor WOWbiz!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 07:55

Echipa WOWbiz a incercat sa il contacteze telefonic pe Sorinel Hilgen, singurul fiu al lui Sorin Movileanu si al Angelei Similea, in ziua in care acesta a implinit 40 ani. Jurnalistii au dorit sa ii transmita barbatului ca tatal lui si-ar dori sa il contacteze, insa s-au lovit de refuzul sau si al sotiei sale.

Echipa WOWbiz a incercat sa il contacteze telefonic pe Sorin Hilgen, singurul fiu al lui Sorin Movileanu si al Angelei Similea, in ziua in care acesta a implinit 40 ani. Jurnalistii au vrut sa ii transmita barbatului ca tatal lui si-ar dori sa il contacteze, insa s-au lovit de refuzul sau si al sotiei sale.

Sorin si Sandra Hilgen au evitat un raspuns clar, au inchis telefonul, iar cand au fost sunati a doua oara a raspuns doar sotia si a transmis un mesaj:" Daca doi oameni vor sa ia legatura unul cu celalalt,
trebuie sa o faca direct

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.