Fiul lui Tibi Clenci, Tudor Anghel, are o preferată la Bravo, ai stil! Celebrities. Cine este concurenta care i-a furat inima puștiului

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 10 dec 2021, 09:27

Cine este concurenta prefera a fiului juratului Tibi Clenci

Sursa: Captură KANAL D

Juratul Tibi Clenci a povestit in cadrul competitiei Bravo, ai stil! Celebrities despre fiul lui, Tudor Anghel, care are o concurenta preferata.

Ajunsa în fata juraților, după defilare, Ruxi a avut parte de un moment surprizator din partea fotografului Tibi Clenci și anume că fiul sau o place foarte mult. Nici el nu înțelege de unde știe de Ruxi deoarece la ora la care se difuzează Bravo, ai stil! Celebrities, copilul doarme și nu își explica decât că mai aude sau mai vede promo-uri.

Citeste si: Anda Adam, apariție total ieșită din comun la Bravo, ai stil! Celebrities. Jurații, lăsați cu gura căscată de momentul cântăreței

Fiul lui Tibi Clenci are o preferata la Bravo, ai stil! Celebrities

Tibi Clenci: "Acasă când mă duc, ne întâlnim, ne jucam și în cele din urma îmi zice, tati, hai să ne jucam și altceva. Și spune, de-a Bravo, ai stil! și pe bune, tu de unde știi că te culci devreme de fiecare data. Habar nu am că noi îl culcam devreme și ce se întâmplă cu Tudor Anghel al nostru...cred

că din promo-uri a prins chestia asta și de fiecare data o pune pe sora soției mele să spună:"Ghiciți cine?/Ruxi!!!" La mine se dublează cantitatea de estetica și amuzament și tu propui și una și alta și de fiecare data când mă duc acasă și chiar habar nu am de unde s-a prins el că tu ești creativa, spune, mai pune și mărgelele alea, mai decupează și acolo..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ruxi a fost și ea mirata de spusele lui Tibi și nu îi venea să creadă: "Faci caterinca? Vorbești serios?

Tibi Clenci, juratul Bravo, ai stil! Celebrities, absolut topit dupa fiul sau

Tibi Clenci, cel mai nou jurat care a intrat în echipa Bravo, ai stil! Celebrities își adora efectiv fiul și spune că de când s-a născut și până acum îi este alaturi și nu poate sta despărțit foarte mult timp de el. Cei doi petrec foarte mult timp împreună și renumitul fotograf este dedicat complet laturei de tata: "Pur și simplu de când s-a născut Tudor Anghel sunt efectiv disperat după el.

Soția mea, nevasta mea, femeia mea a avut parte de mine de cate ori am fost acasă. Când a trebuit să doarmă ea, a dormit. Eu am fost acolo. L-am spălat la o zi de când l-am adus acasă. Am făcut tot ce trebuia că Adina să fie mulțumită de chestia asta, dar și eu să mă simt prin participarea la acest proiect minunat de creștere și educare. 

Citeste si: Raluca Dumitru, cel mai bun moment din istoria Bravo, ai stil! Concurenta a luat 5 pe linie:"Ne-a lăsat muți aici! E dată dracului!"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.