Fiul Marinei Almasan, amenintat cu cutitul in toiul zilei! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:44

Fiul Marinei Almasan si al lui Victor Socaciu a fost atacat in plina zi de un agresor care vroia sa ii ia telefonul mobil.

Fiul Marinei Almasan si al lui Victor Socaciu a fost atacat duminica in amiaza mare. "Se intorcea de la meditatii pentru ca se pregateste pentru examenul de capacitate si in drum spre casa, a fost inoportunat de un individ pe care il cunostea, ca mai dadea tarcoale in jurul liceului si ca ar fi agresat si alti colegi sa le fure telefoanele mobile. Si cum cel mic are si el un telefon de fite ca toti pustii, probabil a reprezentat si el o tentatie pentru pungasul respectiv.
Si a fost amenintat ca daca nu ii da telefonul mobil, il va taia."
Adolescentul de 15 ani a fost salvat la timp. O doamna care s eafla acolo l-a pus pe fuga pe agresor. Cel mic a ajuns acasa, apoi l-a preluat fratele meu care l-a dus la politie ca sa faca plangerea respectiva. La Politie, Victor Socaciu Jr. a fost insotit si de tatal sau.
"Acum s-a mai linistit, mama lui a fost plecata din tara si m-am ocupt eu si unchiul lui mai indeaproape"

 

Taguri:

Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.