„Fiul meu a plecat de acasă” Vica Blochina, despre relația cu Edan. Fosta balerină trece prin momente dificile

Author: Diana Bostan

Vica Blochina

Sursa: Instagram- Vica Blochina

Vica Blochina, una dintre cele mai frumoase femei din România, trece prin momente dificile. Diva a făcut dezvăluiri emoționante în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, despre fiul Edan.

Mereu cu zâmbetul pe buze, Vica Blochina a trecut prin momente mai puțin plăcute în ultima perioadă. Blondina a trecut și printr-o intervenție de micșorare de stomac după ce pierduse lupta cu kilogramele în plus.

Fiul Vicăi Blochina a plecat de acasă

În urma relației dintre blondină și cunoscutul antrenor a rezultat un băiat pe nume Edan. Vica trece prin momente dificile după ce acesta a luat decizia de a pleca de acasă pentru a se muta cu tatăl său.

Citește și: „Regula” pe care Maria Constantin a încălcat-o la nunta ei: „Nu ne stă bine”. Cum a decurs petrecerea artistei

Vica Blochina vorbește cu greu despre această perioadă, fiind și motivul pentru care aceasta nu dorește să-și refacă viața momentan. „Nu am un bărbat ideal și nu sunt focusată pe chestia asta. Mi-a plecat copilul de acasă și nu-mi priește nimic”, a spus Vica Blochina.

Citește și: De ce și-a micșorat Vica Blochina, de fapt, stomacul! Abia acum a spus vedeta adevărul: „Te deranjează”

Blondina plănuia să meargă împreună cu Edan în vacanță, în Turcia, însă acesta a preferat să meargă la tatăl său, la Craiova. Fosta balerină nu se regăsește în aceste momente vorbește cu lacrimi în ochi despre plecarea fiului: „Eu am dat tot ce se putea da unui copil.

M-am luptat pentru el să fie unde este acum, la tatăl lui. Eu lui i-am făcut un cadou frumos și asta e mulțumirea pe care o primesc de la el”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vica se consolează cu faptul că fiul ei are parte și de un exemplu masculin și a fost foarte bine primit în familia lui.

Vica Blochina a avut parte de multe experiențe pline de adrenalină

În cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, Vica Blochina a ieșit la o plimbare cu barca, în timpul căreia a vorbit despre experiențele sale, dar și despre locul în care ar vrea să se retragă la bătrânețe.

Citește și: "Am vrut să mor. Mă certam singură, mă uram" Vica Blochina, declarații cutremurătoare despre cea mai grea perioadă din viața ei

Fosta balerină iubește marea și vacanțele luxoase, fiind momentele pentru care muncește din greu. Încă din copilărie, Vica Blochina visa să călătorească foarte mult și știa că nu se va căsători niciodată.

Blondina a vrut de multe ori să părăsească România, iar la bătrânețe ar dori să se retragă în Asia. „Îmi place foarte mult Asia. Mi-ar plăcea să trăiesc în Bali sau Thailanda. E liniște, echilibru”, a spus Vica. 

Citește și: „Nu o luăm ca pe o nuntă'' Nimeni din showbiz nu a mai făcut așa ceva! Maria Constantin și Robert Stoica, decizie incredibilă după ce s-au căsătorit!

Vica Blochina a fost deranjată de eticheta pusă de ceilalți în momentul în care s-a aflat de relația ei cu antrenorul român, însă ea nu a simțit că are rolul de „amantă”. Aceasta este de părere că multe femei au avut ceva de învățat din experiența ei.