Fiul primarului, din cauza căruia se crede că Maria s-a aruncat de la etaj și a murit, face primele declarații. Ce spune băiatul

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 iun 2023, 01:20

Fiul primarului, din cauza căruia se crede că Maria s-a aruncat de la etaj și a murit, face primele declarații

Sursa: Facebook

Marți, 6 septembrie, Maria, fiica unui preot din Maramureș, s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc, în Cluj-Napoca, iar fiul primarului din cauza căruia se crede că s-a produs incidentul face primele declarații.

Pentru moartea Mariei a fost învinuit și fiul primarului din Moisei. Acesta a negat acuzațiile care i-au fost aduse, după ce Maria, în biletul de adio, a spus că a fost trădată și batjocorită.

Ce spune fiul primarului din Moisei despre relația cu Maria

Cristi a negat cum că ar fi avut o relație cu Maria, dar și că i-ar fi făcut mai multe fotografii compromițătoare pe care, ulterior, le-ar fi postat pe rețelele de socializare.

Pe lângă aceste informații, se spune că nici părinții Mariei nu ar fi fost de acord cu relația celor doi, motiv pentru care fata a fost mutată la Cluj de la Maramureș. Cristi susține că nu exista nicio relație între ei și că se vedeau extrem de rar, încât nu poate fi învinuit pentru așa ceva.

„Am fost amic cu Maria în ciclul gimnazial, amândoi frecventând aceeași școală.

Încercați să înțelegeți ce relație poate să existe între doi copii de 13-14 ani! Apoi, fiecare a plecat pe drumul lui. Eu la Baia Mare și, după un an, Maria la Cluj.

De atunci, ne-am văzut doar la ocazii rare, în vacanțe. Nu am mai avut niciun fel de relație. Nu vorbeam la telefon și nu ne scriam mesaje. Acel mesaj publicat de Maria înaintea fatidicului moment nu îmi era adresat mie.

Nu se pune problema să-i fi făcut vreo poză indecentă, cu atât mai mult să fi distribuit în mediul online”, a transmis tânărul pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: O tânără de 18 ani s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca. Biletul de adio lăsat de Maria

Băiatul susține că scopul este denigrarea tatălui său

În continuare, Cristi Tomoioagă a declarat că este arătat cu degetul, deoarece este „feciorul primarului” și că, dacă ar fi fost oricine altcineva, nu mai era „amestecat în această poveste urâtă”.

De asemenea, tânărul a mai precizat faptul că tatăl lui era, de fapt, ținta, iar ceea ce se dorește este denigrarea acestuia. În final, băiatul și-a exprimat condoleanțele și a mulțumit pentru susținerea primită din partea celor care cred că este nevinovat.

Citeste si: Cine este Maria, fiica preotului din Moisei, care s-a sinucis la doar 18 ani. De ce a recurs la acest gest necugetat: „Am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea”

„Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine. La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a postat Maria în mesajul de adio.

 

Taguri: