Fiul regelui Cioaba intra in politica! Uite la ce functie candideaza VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:14

Cine nu il stie pe Dorin Cioaba? Dupa ce s-a luptat sa fie pe gustul celor de la Cartea Recordurilor cu sahaimasul si a rupt gura targului cu buticul deschis in centrul Sibiului, fiul regelui s-a avantat si in politica.

Vrea fotoliul presedintelui Consiliului Judetean. Asa dar, imbracat la 4 ace, s-a inscris in cursa.

 

Dorin Cioaba vrea sa calce pe urmele tatalui sau, fost consilier judetean vreme de 4 ani. Iar ca sa stie toata floarea cea vestita ca treaba e serioasa, sediul de campanie va fi la tribunalul romilor, instanta in forma de cort dar cu prezidiu ca in Camera Deputatilor.

 

Chiar daca se lauda ca a facut scoli inalte si ca e dublu licentiat in stiinte politice, fiului regelui nu i-a batut la ochi greseala gramaticala ce i-a

stat de-a stanga.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Dar vorba ceea: se intampla si la case mai mari. Dorin Cioaba deja se viseaza in fruntea judetului.

E convins ca va castiga si totodata spera ca nu doar romii sa-l voteze.

 

Gata cu afacerile! Daca tot se lanseaza in politica Dorin Cioaba trebuie sa uite de magazinul plin cu suveniruri si de papusa romanes, dupa chipul si asemanarea strabunicii sale Lulica.

 

Daca in magazinul sau sunt vandute produse cu stema Casei Regale, in politica Dorin Cioaba vrea sa fie apreciat pentru calitatile sale si nu pentru renumele familiei.