Fizicul e bun, psihicul e LA PAMANT! Adrian Nastase implineste astazi 62 de ani VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:37

A trecut cu bine peste prima noapte. Starea de sanatate a lui Adrian Nastase evolueaza bine, cea psihica insa nu e deloc buna.

Fostul premier pare deprimat si apatic, iar peste toate se adauga faptul ca astazi implineste 62 de ani. In loc de petrecere este inconjurat de consilieri psihologici.

 

Fizic, organismul fostului premier incepe sa-si revina. Dar psihicul lui pare sa fie la pamant.

 

Familia premierului i-a fost in permanenta aproape. Andrei, fiul cel mare, incearca sa faca tot posibilul pentru ca imaginea tatalui sau sa fie aceeasi ca pana acum.

El a postat aseara pe contul sau de Facebook un anunt.

 

Imediat dupa presupusa tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase, au inceput sa circule zvonuri legate  de cateva bilete de adio pe care le-ar fi lasat premierul. Andrei vrea sa publice unul dintre ele chiar in aceasta dupa-amiaza.

 

Familia fostului premier a anuntat inca de ieri o conferinta de presa in aceasta dupa-amiaza, chiar la spitalul unde este internat Adrian Nastase.

Numai ca, intre timp, conducerea spitalului a reactionat si le-a respins demersul.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

La doua zile dupa tragedia care a socat o tara intreaga, cateva lucruri din acea noapte inca nu par sa fie clare.

 

Momentul in care Adrian Nastase a fost coborat in salvare, cu gatul infasurat intr-un fular este cel mai mare semn de intrebare pe care si-l pun cu totii. De ce nu se vedeau ranile? 

 

Tot de maxima urgenta este acum si stradania avocatilor de a obtine o amanare de executare a pedepsei.

 

In timp ce pacientul Adrian Nastase se reface pe patul de spital, avocatii sai fac totul pentru a mai castiga ceva timp. 

Urmatoarele 14 zile, cel putin, sunt asigurate. Fostul premier ramane sub observatia medicilor de la spitalul Floreasca.