Fizz este noul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata ce cadouri le-a adus fetelor si pe care dintre ele a pus deja ochii artistul!

Autor: D.I.
Actualizat: 18 nov 2020, 14:15

Fizz a intrat in casa "Puterea dragostei" mai hotarat ca oricand sa isi gaseasca jumatatea mult visata.

Fizz intrat in casa "Puterea dragostei", facand furori printre fete, care au fost surprinse sa vada un artist venit sa isi gaseasca jumatatea.
Extrem de galant, Fizz le-a sarutat mana tuturor si le-a oferit cate o bratara care sa le poarte noroc.

De departe, cea mai entuziasmata a fost Mariana, care a incercat din rasputeri sa intre in gratiile artistului. Aceasta i-a spus ca are o slabiciune pentru artisti si l-a intrebat ce semnificatie are numele lui de scena.

Iata ce replica a avut Fizz:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Citeste si: Imagini incredibile cu Deea de la "Puterea dragostei" inainte de operatiile estetice! Iata cum arata concurenta, in urma cu doi ani!

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", mesaj neasteptat pentru None! Iata ce replica i-a transmis tanara celui pe care candva l-a admirat!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.