Fizz, videoclip de mii de euro, filmat impreuna cu fosti concurenti de la "Puterea dragostei"! Iata ce face cantaretul de cand a plecat din emisiune?

Autor: D.I.

Fizz a filmat recent un nou videoclip alaturi de cativa fosti concurenti de la "Puterea dragostei".

In urma cu doar cateva saptamani, Fizz intrat in casa "Puterea dragostei", facand furori printre fete, care au fost surprinse sa vada un artist venit sa isi gaseasca jumatatea.
Extrem de galant, Fizz le-a sarutat mana tuturor si le-a oferit cate o bratara care sa le poarte noroc.
De departe, cea mai entuziasmata a fost Mariana, care a incercat din rasputeri sa intre in gratiile artistului. Aceasta i-a spus ca are o slabiciune pentru artisti si l-a intrebat ce semnificatie are numele lui de scena.

Pe numele lui real, Bogdan Croitoru a fost cunoscut inițial sub numele de scena Daddy Fizz, iar acum ca Bob Taylor, este un cântăreț român de muzică rap, hip hop și pop, dar și un om de afaceri din domeniul imobiliarelor. El a absolvit Universitatea Tehnică de Construcții din București și a dat masterul în limba engleză.

Fizz, cantaretul care s-a facut remarcat intr-o vreme prin prezenta excentrica data de blanurile pe care le purta pe bustul gol, are o avere impresionanta, care a reprezentat un adevarat magnet pentru femei de-a lungul timpului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fizz si-a pastrat aceeasi atitudine. Conduce acum masini si mai scumpe, precum Bugatti si Lamborghini, si a ramas pasionat de femeile frumoase.

Fizz a filmat recent un nou videoclip

In cea mai recenta Gala "Puterea dragostei", Fizz a mentionat ca se va retrage pentru o perioada in Romania, insa nu a subliniat cu exactitate cand anume se va putea intoarce in emisiune. Iata cum a fost surprins cantaretul, alaturi de cativa fosti concurenti de la "Puterea dragostei". Printre acestia s-au numarat Thalida, Adrian, Larisa, Raju si Bia.

Iata cele mai inedite imagini din culise:

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Va iubesc fizzomanilor 👑💰❤️ @thalidatrofin #regeleshowbizului #clubulbogatilor

O postare distribuită de F I Z Z 👑 (@dacanufizzatuncicine) pe

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.