Flavius a dat-o uitării definitiv pe Dori! Fostul concurent de la Casa Iubirii, primele detalii despre noua cucerire din India

Author: Alice Popescu
Actualizat: 15 mar 2023, 00:00

Pe cine a pus ochii Flavius in India

Sursa: Instagram

Flavius, unul din fostii concurenti de la Casa Iubirii, care a facut ravagii cu sarutul din Casa Iubirii cu Dori, vorbeste in premiera despre viata din India.

Flavius, unul dintre cei mai vânați foști concurenți de la Casa Iubirii, a vorbit direct din India despre noua lui viață, dar mai ales despre cea sentimentala. Se pare că pentru el, Dori este deja istorie. Faptul că a locuiește de câteva săptămâni bune în India și faptul că acolo totul este pe repede înainte, având numeroase proiecte în care se implica, Flavius nu mai are timp să se gândească la ce este în Romania și mai ales la ce s-a întâmplat intre el și Dori.

Mai mult, recunoaște că poate până acum și Dori și-a făcut o noua relație, însă nu exclude că atunci când ajunge în București să se întâlnească cu ea, în calitate de prieteni, prieteni cu beneficii sau altceva. 

Citeste si: Manuela Oprișiu și-a creștinat fetița. Tatăl micuței, marele absent de la eveniment: "Cine nu este lângă noi, nu merită să facă parte din viața Ozanei!"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Flavius nu se mai gandeste la Dori

Cât despre viață lui amoroasa, Flavius a dezvăluit că a cunoscut o fata care i-a cam pus inima pe jar, ea fiind rusoaica: "Am cunoscut de curând o fata care mă face să mă gândesc la ea. Nu vreau să fie ceva serios.Nu am chef de seriozități, vreau să mă focuses pe munca și atât.

Am vorbit cu Dori în prima săptămână, însă nu mai am timp să mă gândesc la ea, nu e că nu mi-a mai plăcut de ea. M-am tot gândit la ea. E genul ăla de fata care daca aș sta cu ea, m-ar face să fiu dependent de ea.

Flavius a pus ochii pe o rusoiaca in India

Citeste si: Dori l-a dat de gol pe Flavius! Ce i-a propus fostul concurent înainte să plece în India: "Am refuzat, nu voiam sa pic in halul ăsta!"

Eu nu vreau chestia asta și nici ea nu vrea. Ea este rusoaica, are ochii căprui și are vibe-ul ăla care îmi place. În rest, am avut ceva aventuri, am avut niste prietene și  gândește-te că am 24 de ani, următoarea mea relație vă fi serioasa, însă nu pot să îmi dau energia unei relații care ar putea fi la distanta. A fost că într-un film cu ea.

Ieși de la baie, într-un club și o vezi pe ea în marea de oameni și ea pe tine. Așa a fost. Eu cred că îmi place mult de ea. Eu mă entuziazmez foarte repede, oricum. Însă vreau să mă focusez aici pe munca. Aș fi puțin gelos daca m-aș atașă. Nu aș vrea o relație cu ea, a dezvăluit Flavius pentru Culisele Iubirii.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.