Cum o caracterizează Flavius pe Kinga de la Casa Iubirii: "Nu se apropie nimeni de ea pentru că nimănui nu îi place ce face!"

Author: Alice Popescu

Ce spune Flavius despre Kinga

Sursa: Instagram

Flavius, fostul concurent de la Casa Iubirii care a vrut să părăsească competiția, și-a caracterizat foștii colegi din reality show.

Flavius a vorbit în primul rand despre Kinga și nu pare a avea o impresie foarte buna despre ce a făcut concurenta sau ce face în Casa iubirii. Mai mult, fostul concurent spune că nu joaca cinstit și nici nu îi place de ea că și o posibila partenera chiar daca este blonda. Mai mult, tânărul este de părere că s-a comportat foarte urat cu Radu care chiar a plăcut-o.

Flavius o caracterizeaza pe Kinga de la Casa Iubirii

"Nu îmi place acest gen de fete, a spus Flavius pentru Culisele Iubirii. Ea voia să își petreacă timp incontinuu cu Radu. A pus zidul ăla ăla de la început, dar nu m-a atras atât de tare încât să zic, iese cu Radu, aoleu, ce mă fac.

Ea a venit și din start s-a pus lângă el, nu mai avea nicio treaba. Nu vreau să par arogant, dar nu am fost pus în situația asta, îmi obosește creierul să mă ia să mă învârtă. Îmi place să domin, daca ea nu se îndreaptă direct către mine, ce rost are. Radu chiar o placea pe Kinga, dar a fost dezamăgit la faza când i-a zis că, hai scoate-mi ochii că nu ți-a adus tata flori.
Bai, nu te respecta, de asta m-am supărat pe el în Gala pentru că tu simți să vorbești despre familia ta, este foarte frumos. Ai făcut-o pentru public, trebuia să iți iei bărbăția înapoi. Niciun băiat nu se apropia de ea, nimănui nu îi plac astea. Nu am o părere despre ea, nu că relație, îi doresc binele. E amuzanta așa, eu nu i-am dat atenție."

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce spune Flavius despre Cristi si Stefania

Citeste si: EXCLUSIV! Toată lumea îi spune Bella Santiago, însă numele ei din buletin este cu totul altul. Câte nume are, de fapt, exotica cântăreață

Cristi și Stefania, am fost Cupidon, este cel mai frumos cuplu. Eu sunt convins că eu i-am cuplat. Am avut Camera Roșie cu Stefania, ea m-a chemat.

Mă știa de pe TikTok, că și prietena e incredibila. Nu am avut atracția aia de la început, dar știam de Cristi. I-am zis că știi că iți sta foarte bine cu Cristi și lui i-am zis că îi sta bine cu Stefania. E ceva real la ei. Mamele lor au venit, m-am bucurat pentru ei", a dezvăluit foarte incantat Flavius.

 

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?