EXCLUSIV! Flavius, detalii neștiute despre relația dintre Larisa și Dori de la Casa Iubirii: "Pe Dori am întrebat-o dacă va suferi!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 06 mai 2022, 09:29

Ce spune Flavius despre relatia dintre Dori si Larisa

Sursa: Instagram

Flavius a povestit despre cele doua gemene din Casa Iubirii, dar și despre relația apropiata pe care și-a creat-o cu Dori.

Flavius a povestit pentru Culisele Iubirii detalii neștiute despre relația dintre cele doua surori gemene, Larisa și Dori din reality show-ul de unde a decis să plece pentru a-și urma un vis în ce privește cariera lui. Tânărul în vârstă de 23 de ani a dezvăluit faptul că Larisa, geamănă lui Dori cu care s-a sărutat pătimaș în Casa Iubirii nu o vede că vă avea vreo relație cu cineva din cadrul emisiunii: "Nu se vede cu nimeni în relație.

Eu cred că Larisa și Catalin s-ar fi potrivit daca ea ar fi ridicat acea bariera. Eu cred că au conexiunea lor și Dori l-a votat spre eliminare. Conexiunea lor e ceva aparte, se țineau și de mana, e ceva frumos. Cu îmbrăcămintea, poate au același stil de haine. Ele se schimbau și la pantofi, la sacouri, cred. Eu am machiat-o pe Dori la un moment dat. Atunci, mi-am dorit să îi iau rujul înapoi, nu voiam să mă sărut de dragul show-ului.
Eu cu ea m-am înțeles foarte bine. M-am lașat dus de val. Eu am întrebat-o daca vă suferi și a zis că nu. Eram foarte aproape de ea și puteam să mă sărut cu ea cu Doua Camere Roșii mai devreme, dar am vrut să fiu sigur.

Citeste si: EXCLUSIV! Cum a ajuns Flavius, fostul concurent de la Casa Iubirii, unul dintre cele mai apreciate modele din India: "Am cunoscut actori celebri și mulți oameni influenți!"

Flavius: "Imi place sa fac dragoste si sa duc totul la alt nivel"

Eu nu pot să întreb o fata daca o pot sărută. Ea a simțit, așa am simțit și eu. Am înecat-o pe Dori în sărutul care ucide, nu este spusa de mine. Nu am avut timp să mă întâlnesc cu alte fete."

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cât despre escapada din club cu care a mers împreună cu Cristian, Flavius recunoaște că a fost sărutat pe gât. Acum, ținând cont că nu mai sunt în Casa, nu stiu...dar nu aș spune nu aventurilor. Pentru Dori aș fi încercat să facem un cuplu să ne cunoaștem mai bine, a spus Flavius.

Citeste si: EXCLUSIV! Cum arată sora mai mică a Biancăi și a lui Cristian Comănici: "Oameni buni, otrăvește copilul!"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.