Flavius Jucu, primele declarații după ce mama lui s-a stins din viață! Fostul concurent de la „Casa iubirii” este sfâșiat de durere: „Voi dispărea din lumea online”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 mar 2024, 05:45

Flavius Jucu este sfâșiat de durere

Sursa: Instagram Flavius Jucu - colaj Kanal D

Flavius Jucu, fostul concurent de la „Casa iubirii”, este în doliu. Din păcate, mama lui s-a stins din viață.

Flavius Jucu, fostul concurent de la „Casa iubirii”, este răpus de durere după ce mama lui s-a stins din viață. Este, probabil, cea mai dureroasă experiență pe care influencerul a trăit-o. 

Flavius Jucu, răpus de durere după ce mama lui s-a stins din viață

Flavius Jucu, unul dintre cei mai îndrăgiți foști concurenți ai emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, este în doliu după ce mama lui s-a stins din viață.

Fostul concurent trece prin momente foarte dureroase și își roagă fanii să se roage ca atât el, cât și tatăl său să aibă suficientă putere să treacă peste această cumpănă oribilă.

Citește și: "O, Doamne, Flavius!" Cum a apărut fostul concurent de la Casa Iubirii recent întors din India într-un live: "Daca mi-a făcut cineva asta, chiar nu îmi place!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Anunțul trist a fost făcut chiar de Flavius astăzi, pe Instagram, unde a transmis un mesaj dureros.

„Astăzi s-a întâmplat cel mai greu moment de până acum, mi-am pierdut mama. Voi dispărea din lumea online. Știu că sunteți mulți care mă iubiți și mă apreciați. Singura mea rugăminte este să vă rugați pentru putere pentru tata și pentru mine”, este mesajul transmis de Flavius Jucu, plin de durere, pe pagina lui oficială de Instagram. 

Flavius Jucu și-a anunțat dispariția din mediul online

Flavius Jucu, fostul concurent de la „Casa iubirii”, a mai precizat și că va dispărea din mediul online în urma morții mamei sale. Cu durere în suflet și cu ultimele puteri, influencerul și-a rugat fanii să fie înțelegători și și-a anunțat dispariția din mediul online.

Citește și: Exclusiv! Flavius, despre experiența care i-a schimbat viața în urma cu 5 ani. Fostul concurent a ajuns deja în India: "Am făcut doi pasi, dar eram leoarca!"

Decizia lui Flavius vine în urma șocului pe care l-a suferit la aflarea veștii că mama lui a trecut la cele sfinte, astfel că va avea nevoie să se recupereze și să se împace cu gândul că cea care i-a dat viață nu va mai fi lângă el, fizic, niciodată, lucru care nu este posibil dacă nu ia o pauză de la media socială. Fostul concurent de la „Casa iubirii” speră să aibă suficientă putere să treacă peste această tragedie care s-a năpustit asupra familiei lui. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.