Flavius și Anca, îmbrățișări și atingeri pătimașe! „Mă atragi fizic!” Aflați ce reacții aprige va avea Radu, la adresa fostei lui partenere, sâmbătă, 26 noiembrie, în Casa iubirii, într-o ediție de senzație de la 16:00 și 19:00

Author: Ana Filip
Actualizat: 25 nov 2022, 20:22
Foto(4)

Flavius și Anca trec la fapte! Aflați cum va decurge prima lor întâlnire în camera roșie, dar și cum va reacționa Radu, în ediția de sâmbătă a emisiunii Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00!

În ediția de vineri, Anca și Radu au avut un schimb de replici acide, deși până nu demult au încercat să formeze un cuplu și se apropiaseră destul de mult. Sâmbătă, in Casa iubirii, tensiunile dintre cei doi foști parteneri vor continuă și chiar vor lua o cu totul altă turnură în clipă în care Anca va recurge la un gest neașteptat, apropiindu-se de Flavius, dând semne că ar vrea să-i stârnească gelozia lui Radu.

Flavius și Anca, îmbrățișări și atingeri pătimașe! „Mă atragi fizic!” Aflați ce reacții aprige va avea Radu

În ediția de sâmbătă, în Casa iubirii atmosfera va deveni una romantică, deoarece Flavius, recent revenit în emisiune, va fi anunțat la un moment dat de producție să meargă în camera roșie și să cheme pe rând trei dintre fetele pe care le admira cel mai mult.

Deși toată lumea se aștepta să o cheme prima pe Natalia, carismaticul concurent a decis să fie Anca prima pe care o întâlni între patru ochi și pe care va încerca să o cunoască mai bine.

Odată ajunsă în camera roșie, Anca se va arăta dornică să afle cât mai multe detalii despre Flavius, căruia îi mărturisește că simte o atracție fizică puternică.

Nici tânărul nu se va lasă mai prejos și îi va analiză tatuajele Ancăi și îi va spune direct, fără ocolișuri că și el se simte atras de frumusețea ei și de felul ei de a fi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Toată lumea se așteaptă să o chem pe Natalia prima, așa că o s-o chem pe Anca prima! Îmi place cum te-ai îmbrăcat, se văd mai mult tatuajele! Ce păcat că nu se pot arată astea aici!

(...) Mă atragi fizic!”, spune Flavius.

Citește și: Gelozie și replici acide în Casa iubirii! Nicoleta răbufnește după ce Natalia dă semne că mai tânjește după Sorin! „Vezi că se înțelege destul de prost! Ca și cum tu m-ai călcat acum așa în picioare”

Citește și: Panică teribilă în Casa iubirii! „E vânată! Are fața umflată!” Diana a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că a fost bătută de fostul ei iubit! Iată prin ce calvar a trecut tânăra și care va fi soarta ei în emisiune!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.