Flavius și Anca, primul sărut pasional în camera roșie! Aflați cum va reacționa Alex, noul concurent din Casa iubirii, pe care Anca l-a admirat, joi, 8 decembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 07 dec 2022, 19:15
Foto(6)

Alex, noul concurent din Casa iubirii primește lovitură supremă! Flavius o va săruta pasional pe Anca în camera roșie, pentru a demonstra tuturor că ei formează deja un cuplu.

Deși eliminarea lui Alin a stârnit mari controverse și tensiuni între concurenții rămași, atmosfera din Casa iubirii a devenit una din ce în ce mai dinamică și chiar romantică, odată cu intrarea în cadrul emisiunii a doi noi concurenți, spre marea uimire a fetelor, care nu se așteptau că doi băieți să vină la scurt timp după plecarea lui Alin. 

Flavius și Anca, primul sărut pasional în camera roșie! Aflați cum va reacționa Alex, noul concurent din Casa iubirii

După ce în ediția de marți, Bogdan a făcut furori printre concurente cu intrarea lui spectaculoasă in Casa iubirii și a mărturisit că a venit pentru a o cuceri pe Bianca, în ediția de miercuri, încă un băiat a pășit în casă fetelor, spre marea lor uluire. Carismaticul Alex, ce provine din Timișoara, a dezvăluit încă de la început că a venit special pentru a cunoaște tot pe Bianca, însă de cum a intrat în emisiune, Anca a fost cea care l-a admirat cel mai mult pe noul tânăr.

În ediția de astăzi, Alex, noul concurent a făcut furori cu aspectului lui fizic, în rândul fetelor. Însă de departe cea mai încântată de apariția lui a fost Anca, în ciuda faptului că se află într-o perioada de cunoaștere cu Flavius. Mai mult decât atât, acesta din urmă a declarat că noul băiat, Alex, îi este tovarăș încă din vremea copilăriei. Însă aceste dezvăluiri nu au împiedicat-o pe Anca să își exprime admirația pentru Alex.

În ediția de joi a emisiunii Casa iubirii, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată. Anca va merge în camera roșie, pentru a-l întâlni pe Alex, noul concurent. Deși tânărul pare extrem de mirat de apariția ei, Anca îi va spune tranșant că a venit special pentru a stârni un scandal, făcând referire la actualul ei partener, Flavius.

Alex: Ce înseamnă asta?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Anca: Că voi crea scandal!

Alex: Păi de asta am venit! Am venit să aplanam scandalul!

Pe de altă parte, Flavius va decide să treacă la fapte în ceea ce privește relația lui cu Anca.

După câteva săptămâni de cunoaștere și tatonări, tânărul a chemat-o pe partenera lui în camera roșie, unde a sărutat-o pasional.

Ipostazele lor tandre și senzuale au fost văzute de toți ceilalți concurenți, printre care și Alex, noul băiat, care fusese admirat de Anca. Rămâne de văzut cum va reacționa tânărul și ce se va întâmplă cu cei doi îndrăgostiți, Flavius și Anca, joi, într-o ediție incendiară, Casă iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Citește și: Surprizele continuă pentru fetele din Casa iubirii! Un nou concurent își face apariția în emisiune! Anca va fi cea mai încântată de tânărul irezistibil! Aflați cum va reacționa Flavius, miercuri, 7 decembrie, de la ora 10:00 și 16:30

Citește și: Fetele din Casa iubirii au avut parte de o mare surpriză, de Moș Nicolae! Noul concurent, Bogdan și-a făcut apariția într-un mod spectaculos! Iată cine este fata pentru care a venit în emisiune! „Vreau să văd dacă ne potrivim”