Flavius vrea să intre în Casa iubirii pentru o anumită fată! Concurenta l-a pus pe jar: „Mi-a atras atenția”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 20 iun 2024, 09:47

Flavius vrea să intre în Casa iubirii pentru Virginia! Concurenta l-a pus pe jar: „Mi-a atras atenția”

Sursa: Captură YouTube

Flavius a fost invitat la emisiunea Culisele Iubirii, prezentată de Bianca Comănici, unde a vorbit despre greutățile din ultima perioadă, dar și despre actualii concurenți ai emisiunii.

Flavius, asociat de foarte multe ori cu personajul „Damon” din celebrul serial The Vampire Diaries, a fost concurent în Casa Iubirii, sezonul 1.

Flavius a fost invitat în emisiunea Biancăi Comănici, unde a mărturisit că, dintre toate concurentele sezonului 3, Virginia este cea care i-a atras atenția.

Virginia i-a atras atenția lui Flavius

Fostul concurent a declarat că Virginia este cea care i-a atras cel mai mult atenția, deoarece îi plac brunetele și consideră că tânăra are trăsături frumoase.

Întrebat ce consideră despre relația ei cu Robi, Flavius a recunoscut că nu îl cunoaște pe Robi și nu poate să își dea prea bine cu părerea.

Citește și: Julia, prima reacție după descalificarea lui Cosmin. Ce a postat concurenta emisiunii ”Casa iubirii” în mediul online: „Fiecare trebuie să-și asume ceea ce face”

„Virginia mi-a atras atenția, pentru că mie îmi plac brunetele.

Îmi plac trăsăturile ei, are ceva mai special.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

De ea și de Robi nu știu ce să zic, pentru că pe el nu îl cunosc și dacă s-au despărțit și s-au împăcat ei știu, bănuiesc, dacă merge treaba sau nu,” a declarat aceasta la Culisele Iubirii.

Cum a trecut Flavius peste episoadele depresive

Îndurerat, Flavius a povestit și despre momente mai puțin plăcute care s-au întâmplat în viața sa nu de mult. Se pare că fostul concurent a fost încercat de o boală grea și anume depresia, însă a reușit să o învingă și să revină la activitatea sa preferată și la ceea ce odată îl făcea extrem de fericit: online-ul.

„Am avut o traumă, am experimentat durerea adevărată și mi-a luat ceva timp să mă obișnuiesc cu ideea, cu realitatea și să îmi dau seama exact ce vreau. Aveam două opțiuni: ori să rămân depresiv, ori să fac ceva mai bun cu viața mea și asta vreau să fac.

Citește și: Virginia, mesaj subtil pentru Robi pe Internet! „Este o pedeapsă suficientă”. Tânăra a reacționat tăios după comportamentul fostului ei iubit

Din cauză că am început iar să mă dedic carierei de online, lumea a început să mă aprecieze și să vadă potențialul în mine,” a mai spus Flavius.