Flirtul lui Livian cu Ramona a scos-o pe Bianca din sarite: "Vezi ca deja ma disperi! Intreci limita!"

Autor: L.S.
Actualizat: 24 mar 2020, 18:00

Livian face glume cu Ramona, iar cand lucrurile par sa fie un flirt, Bianca ia foc. Iata ce s-a intamplat intre Bianca si Livian.

Nou venita in casa dragostei, Ramona, pare sa fie un pericol real pentru celelalte fete, mai ales ca tanara a pus ochii pe mai multi baiet. Printre ei este, se pare si Livian, care, mai in gluma, mai in serios, a flirtat cu Ramona, chiar sub ochii Biancai. Desi Bianca si Livian nu mai formeaza un cuplu, Bianca nu ezita sa isi arate gelozia. 

In timpul emisiunii, Bianca s-a infuriat atat de tare cand l-a vazut pe Livian flirtand cu Ramona, incat s-a ridicat si a iesit.

Livian nu a rezista prea mult si a plecat sa o impace pe cea care nu ii mai este iubita sau partenera. In culise, cei doi au avut o apropiere pe care doar cei are se iubesc o pot avea, desi subiectul discutiei nu era neaparat unul pozitiv.

Dar iata ce au facut Livian si Bianca in culise si ce discutie au cei doi despre flirtul lui Livian cu Ramona:

Citeste si: Cum arata mama lui Andy de la "Puterea dragostei"! Uite cat de frumoasa este femeia

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andy de la "Puterea dragostei", postare uluitoare despre coronavirus! Cum numeste virusul ucigas

Citeste si: Daiana de la "Puterea dragostei", aniversare cu peripetii! Iata ce surpriza i-au pregatit colegele sale si cum au sarbatorit impreuna!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.