Flo, cel mai recent concurent eliminat de la "Exatlon", marturisiri inedite despre experienta traita in Republica Dominicana! Iata ce a simtit cand a aflat vestea eliminarii si de ce anume i-a fost cel mai dor! "De cand am fost eliminat nu am avut somn!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 feb 2018, 15:22

Flo a petrecut doar doua saptamani alaturi de echipa #Faimosii inainte de a fi eliminat.

Fostul concurent "Exatlon" a primit vestea eliminarii pe 13 februarie, dupa ce fusese propus pentru eliminare alaturi de Diana Bulimar si de Ion Oncescu.


Vizibil emotionat, Flo si-a strans la piept iubita, care l-a aspteptat cu nerabdare la aeroport si l-a intampinat cu multa dragoste. Aceasta a declarat ca i-a dus dorul enorm, dar l-a sustinut mereu si este foarte mandra de evolutia iubitului ei.

"Din punctul meu de vedere, consider ca a dat tot ceea ce a avut mai bun din el! Si sunt foarte mandra!", a spus Teo, iubita lui Flo.

 

 
Suparat ca a fost eliminat din competitia "Exatlon", Flo nu-si mai putea controla gandurile la intoarcerea acasa.
"De doua zile nu am dormit! De cand am fost eliminat nu am avut somn deloc!", a spus Flo.


Competitia nu l-a doborat atat de usor, dar recunoaste ca i-a fost dor de casa si de clasica shaorma cu de toate.
"Foarte mult mi-a fost dor de shaorma si de o ciorbica!", a recunscut tanarul.
Flo a parasit "Exatlon" dar gandurile sale sunt inca la colegii ramasi in competitie. Dupa parerea sa, castigatorul trebuie sa aibe calitati de invidiat.
"Putere mintala, putere fizica, sa nu-i fie foame, sa nu fie mancacios ca acasa, pentru ca nu e ok si sa fie rezistent!"

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.