Florentina Opriș și Mihai Ghiță vin la Roata Norocului, duminică, 5 decembrie, de la ora 20:00, într-o ediție spectaculoasă, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 dec 2021, 00:56
Foto(5)

Nu pierdeți o nouă ediție de senzație a emisiunii Roata Norocului, duminică, 5 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Duminica viitoare, 5 decembrie, Ana și Bursucu va vor prezenta o nouă ediție de pomină a emisiunii Roata Norocului, ce va fi presărată cu multe momente inedite, invitați de seama, premii fabuloase, muzică, voie bună și distracție cât cuprinde.

Cei doi simpatici prezentatori, Ana și Bursucu, v-au pregătit și pentru ediția de duminică viitoare multe surprize, dar doi invitați speciali, vedete Kanal D, Florentina Opriș și Mihai Ghiță, care vor lupta din răsputeri pentru noul caz social.

Florentina Opriș și Mihai Ghiță vor învârti Roata Norocului, duminică, 5 decembrie, la Kanal D!

Ca de fiecare dată, Ana Barnoschi își va face apariția în platoul emisiunii întruchipând un nou personaj inedit. De această dată tânăra va fi o protestatară dornică să lupte pentru drepturile sale. Ana nu se va sfii să îl sicaneze și de această dată pe Bursucu, solicitându-i să-i se mărească salariul.

În ediția de duminică, 5 decembrie, Ana și Bursucu îi vor avea drept invitați speciali, două vedete Kanal D extrem de îndrăgite, Florentina Opriș și Mihai Ghiță, care vor fi pregătiți să lupte din răsputeri pentru a câștigă cât mai multe premii mari pentru familia greu încercată.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Jador și Cătălin Moroșanu vin la "Roată Norocului", duminică, 7 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Nu pierdeți o nouă ediție de senzație!

Astfel, aceștia se vor strădui să descopere cât mai multe soluții ale puzzle-urilor puse în joc duminică. Pe de altă parte, unul dintre concurenți vor fi foarte aproape să câștige cel mai mare premiu pus în joc, mașină.

Rămâne de văzut cine va avea acest mare noroc!

Nu vor lipsi nici pedepsele hazlii pe care atât cele două vedete cât și ceilalți doi concurenți le vor execută pentru a putea merge mai departe în concurs. Printre acestea, la un moment dat concurentă va fi nevoită să recunoască câ teva tipuri de brânză, în timp ce va fi legată la ochi.

Citeste si: Jador și Cătălin Moroșanu vin la "Roată Norocului", duminică, 7 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Nu pierdeți o nouă ediție de senzație!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.