Florentina Opris speriata de Elon Musk in vacanta din Corsica : "Deja era intuneric si zona destul de pustie..."

Author: Lavinia Medrea

Florentina Opris, prezentatoarea emisiunii "Sport, dieta si o vedeta", difuzata in fiecare sambata, de la ora 09.30, a avut parte de un eveniment inedit in Corsica unde s-a relaxat pentru cateva zile.

Nu mai este un secret ca indragita vedeta iubeste vacantele si, mai ales, adora plimbarile lungi care ii permit conectarea la natura.

Citește și: Florentina Opris si-a sarbatorit ziua de nastere: "Am petrecut romantic, in doi, la un restaurant pescaresc chiar in port, in Varna!"

Florentina Opris speriata de Elon Musk in vacanta din Corsica

Florentina Opris a profitat de faptul ca sezonul vacantelor este pe sfarsit si plajele sunt mai pustii, pentru a se bucura de sunetul valurilor si de peisajele de vis ale celebrei insule franceze. In timpul unei astfel de plimbari frumoasa prezentatoare a avut si de o sperietura.

Citește și: Florentina Opriș și-a sărbătorit ziua de naștere într-un palat de pe Coasta Amalfi

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste bună pentru gospodine și pensionare! Statul oferă bani pentru repartitoare. Cine va putea beneficia de un voucher de 750 de lei

"Obisnuiesc e sa fac plimbari seara tarziu pe malul marii si asa s-a intamplat si acum. Deja era intuneric si zona destul de pustie, pentru ca sezonul e aproape incheiat. La un moment dat priveam spre cer   si am vazut un sir de luminite. Pe moment m-au speriat foarte tare, nu stiam ce sunt, m-am gandit ca este un fenomen natural ciudat sau ca sunt niste drone sau sateliti. Am cautat apoi sa vad ce ar putea fi si am aflat ca Elon Musk lansase pe orbita, exact la ora respectiva, niste sateliti. Mi s-a parut interesanta aceasta intamplare ciudata  ", a relatat Florentina Opris.

Este cunoscut faptul ca vedeta Kanal D este adepta unui stil de viata sanatos. Si la acest capitol Corsica a avut o mare surpriza, de aceasta data in plan culinar.

"Am mancat cea mai inedita pizza, una la care nu m-as fi gandit niciodata. Blatul era din faina integrala de castane, avea pe langa traditionala mozzarela si branza de capra, nuca, miere si felii de pere. Avea un gust foarte interesant",  a mai povestit Florentina Opris, adaugand ca intreaga vacanta a fost o experienta placuta in care s-a bucurat de peisaje de vis, sport si preparate culinare inedite.