Florentina, prinsa de Nelson Mondialu ca l-a inselat pe Livian? Ce reactie a avut castigatorul sezonului 2 de la Puterea dragostei

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 06 nov 2020, 16:21
Florentina, prinsa cu lat barbat de Nelson Mondialu?

Livian a fost cu iubita lui, Florentina, acasa. Nelson Mondialu aproba relatia.

In stilul lui caracteristic, Nelson Mondialu a glumit ca Florentina si-ar da mesaje cu un alt baiat.

„Hai, că o lași singură cu telefonul și pățești ca și cu celelalte! Pățești! Numai așa ai avut tu!”, a glumit Nelson Mondialu cu baiatul lui, Livian.

„Am încredere, las-o să scrie”, a reactionat Livian.

Livian si Florentina s-ar fi cuplat in martie, insa Florentina a recunoscut relatia in luna septembrie.

Recent, Livian a pus capat speculatiilor ca s-ar fi despartit de Florentina. El a recunoscut ca cei doi au avut o cearta, insa nimic iesit din comun. "Nu mai începem cu un zâmbet pe buze vlogul ăsta, pentru că vlogul ăsta anunță ce mulți se așteptau să fie.

Din cauza unor discuții și din cauza anumitor chestii din ultimele zile, eu nu am mai încetat din a face Youtube, e plăcerea mea să fac clipuri și să interacționez cu voi. Însă, în ultimele zile, într-adevăr, am avut niște discuții, ca în orice cuplu, ca în orice relație, cu Nicoleta. Într-un final, adică astăzi, am ajuns la concluzia că cel mai bine e să lăsam la o parte orice discuție și să fim..
fericiți. Nu știu dacă până la adânci bătrâneți"
, a dezvaluit Livian, pe contul sau de Youtube.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca stia de relatia lui Livian cu Florentina

Bianca a incercat sa formeze din nou un cuplu cu Livian dupa despartire, insa acesta a fost ferm in privinta pozitiei sale de a ramane doar prieteni.

„O să fiu foarte sinceră în momentul ăsta, cu toate că am avut fel și fel de declarații pentru că am fost destul de confuză, însă acum nu, nu mai este vorba despre nicio împăcare, poate peste câțiva ani, când îl voi ierta.

Pentru că m-a lăsat brusc, când aveam cea mai mare nevoie de cineva alături. Este cu o altă persoană. Eu am știut chiar din prima zi, i-am și spus cine este persoana, eu știam absolut tot. Mi-a negat, mi-a spus că nu este adevărat, iar apoi mi s-a confirmat pe zi ce trece. 

O mână, un picior, un fir de păr și mi-am dat seama că este o altă persoană, apoi s-a afișat direct, adică sărutându-se cu altă persoană, afișându-se în pat cu altă persoană”, declara Bianca Comanici, citat

de viva.ro.

Citeste si: Ligi si Livian, IMPREUNA! Prima imagine cu cei doi! Adevarul despre relatia dintre ei

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.