Flori și Tudor, eliminați de pe „Insula de 1 milion”, în urma strategiei lui Szilard: „M-am folosit de acest pas și așa a fost să fie”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 08 iun 2024, 23:15

Flori și Tudor au părăsit competiția

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de sâmbătă, 8 iunie, a emisiunii „Insula de 1 milion”, Szilard a ales să joace contra lui Liviu, Tudor și Flori, iar, în cele din urmă actorul și bucătăreasa au plecat acasă.

Szilard i-a nominalizat la probe pe Tudor, Flori și Liviu, întrucât a plănuit o strategie foarte solidă, care se pare că a dat roade, întrucât, în urma probelor recente de pe „Insula de 1 milion”, el s-a dovedit a fi câștigătorul.

Szilard este cel mai bogat concurent de pe „Insula de 1 milion”

În urma probelor, Liviu a reușit să se salveze, iar Szilard a ajuns, din nou, să fie cel mai bogat om de pe insulă, întrucât a câștigat 12 brățări, opt de la Flori și patru de la

Tudor, ceea ce înseamnă că la cei 260 de mii de lei acumulați până acum s-au adăugat încă 240 de mii de lei. Acest lucru înseamnă că sudicul a ajuns la suma 500 de mii de lei, adică jumătate din milion.

Pe lângă cele 12 brățări, Szilard a primit o a doua brățară galbenă, din partea lui Cosmin Cernat, în valoare de 200 de mii de lei, ceea ce l-a bucurat foarte mult pe concurent: „Mă simt minunat, este o senzație unică, n-am mai avut niciodată așa ceva pe mână”.

Citește și: Când are loc Marea Finală a reality show-ului "Insula de 1 milion”! Cosmin Cernat a anunțat ultimele detalii

Ce au transmis Flori și Tudor, înainte să părăsească „Insula de 1 milion”

Ulterior, prezentatorul i-a poftit pe Liviu și pe Szilard în arenă și, înainte de a pleca acasă, le-a oferit Floricăi și lui Tudor ocazia de a transmite un ultim mesaj, înainte de a pleca acasă.

Flori a profitat de acest moment pentru a aduce în prim-plan faptul că sudicul a ales în mod special să joace cu concurenți mai slabi decât el, pentru a câștiga cât mai multe brățări până la Finală.

„A fost doar o simplă mișcare de strategie, care m-a avantajat, care mi-a oferit un pas către succes, m-am folosit de acest pas și așa a fost să fie”,  i-a

răspuns Szilard Floricăi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

După această discuție, Tudor și Flori, pe care nimeni nu s-a oferit să-i salveze, s-au arătat foarte bucuroși că au avut șansa să participe la un astfel de experiment social.

Tudor:  „ Deși este un joc individual, noi am creat, aici, o comunitate, greu, dar am făcut-o și consider că am făcut-o bine, împreună cu cei doi vestici care au mai rămas acolo (n.r. Liviu și Alex) și plec acasă fericit, din toate punctele de vedere”.

Flori:  „ Nu am cuvinte să-mi exprim bucuria și realizarea că am ajuns până aici, deși eram la un pas de Finală.

Îmi doream enorm de mult să fiu acolo”.

Citește și: Care sunt nominalizările de sâmbătă, 8 iunie, propuse de Szilard pe „Insula de 1 milion” de la Kanal D: „Este cea mai mare greșeală strategică pe care o poate face cineva”

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: