Florin Cercel, gest impresionant la aproape 4 luni de la moartea tatălui său. Detaliul incredibil pe care fanii l-au observat

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 14 sep 2022, 09:30

Florin Cercel, gest impresionant la aproape 4 luni de la moartea tatălui său

Sursa: Facebook Florin Cercel

Au trecut aproape patru luni de la moartea lui Petrică Cercel, iar familia îi simte lipsa din ce în ce mai mult.

Moartea fulgerătoare a regretatului Petrică Cercel a venit ca o lovitură grea pentru membrii familie, cât și pentru cei care l-au cunoscut. Artistul a încetat din viață în luna septembrie a acestui an, după ce starea lui de sănătate s-a agravat ca urmare a infectării cu Covid-19. La aproape patru luni de la moartea cântărețului, fiul său, Florin Cercel, a făcut un gest incredibil. 

Florin Cercel, gest impresionant la apropae 4 luni de la moartea tatălui său

Copiii lui Petrică Cercel îi păstrează în continuare vie memoria. Florin Cercel a postat pe rețelele de socializare o fotografie care a scos în evidență un detaliu incredibil. În imagine se poate observa că tânărul poartă un medalion de aur, în care este gravat chipul tatălui său. El le-a urat urmăritorilor sărbători fericite din partea lui și a tatălui său. Este primul an în care familia lui Petrică Cercel va petrece sărbătorile în lipsa artistului. 

”El și Eu! Regele meu din medalion vă urăm sărbători fericite alături de familiile dumneavoastră”,  a scris Florin Cercel pe pagina sa Facebook.

Fanii s-au arătat emoționați de gestul făcut de Florin Cercel în memoria tatălui său. Internauții, la rândul lor, i-au urat numai de bine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Off, Doamne, câtă durere. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Il porți cu tine mereu în gând, în suflet, în inimă”, „Sărbători fericite alături de familia ta frumoasă! Vă doresc multă sănătate și putere să treceți peste această grea încercare!”, „Multă sănătate și putere sa treceți sărbătorile cât se poate de frumos, cu toate ca e dureros ca lipsește stâlpul casei, respect familia Cercel!”, „Să-l porți sanatos, și se merita ca a fost un om  pe care n-o să-l uitați sau să-l uitam niciodată, a fost o minune de om!”, sunt

doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Citeste si: Ionuț Cercel și-a bucurat fanii cu o veste neașteptată: „Din respect și iubire pentru profesorul nostru”

Florin Cercel a lansat o piesă în memoria tatălui său 

La doar o lună după moartea tatălui său, Florin Cercel a lansat o piesă în memoria lui. „Etajul 10” în care cântă din suflet despre pierderea tatălui său.

”Se simte până la etajul 10 prin ce durere inima mea trece, se aude plânsul meu, se aude oful meu, dar nu mă poate liniști nici Dumnezeu.  Prea multă supărare, pe mine niciun doctor nu m-ar face bine. Ce este în inimioara mea numai tu ai putea vindeca”, sunt câteva dintre versurile dureroase cântate de Florin Cercel. 

Citeste si: Problemele se țin lanț în familia lui Petrică Cercel! Fiul regretatului artist, Ionuț Cercel, are probleme de sănătate