Florin Cîțu, promisiuni pentru români: ”Vom putea să plătim şi pensii mai mari şi salarii mai mari!” Când va avea loc schimbarea

Author: Ana Dinu
Pensii si salarii mai mari

Forin Cîțu face noi promisiuni românilor. Acesta a declarat vineri seară, la Sibiu, că se gândește la o schimbare care va putea duce la posibilitatea de a acorda pensii și salarii mai mari pentru cetățenii țării.

Premierul Florin Cîțu a precizat că vrea să le dea pensii și salarii mai mari românilor în momentul în care va fi o creștere economică.

Florin Cîțu, promisiuni pentru români

După ce a afirmat că vrea să dea pensii și salarii mai mari, Florin Cîțu a mai adăugat că nicio taxă nu va suferi modificări.

”Avem cheltuieli, dar veniturile din economie au crescut peste aşteptări. Conformarea voluntară a crescut. Acest lucru s-a întâmplat fără a face ceea ce tot ne spuneau şi ne picurau în ureche tot felul de experţi şi ceea ce au făcut toţi PSD-iştii până acum.

Fără să creştem taxele. Este un pariu pe care l-am făcut la începutul acestei guvernări şi am spus foarte clar: nu vom creşte taxe şi vom avea venituri mai mari.

Citeste si: Tariful pentru gunoi a crescut cu aproximativ 63% pentru locuitorii sectorului 6. Cum s-a apărat Ciucu?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Asta înseamnă guvernare liberală. Guvernare liberală înseamnă să foloseşti principii liberale, să te foloseşti de investiţii, să investeşti, să ai creştere economică şi apoi să împarţi.”,

a spus Florin Cîţu.

Acesta a mai spus că se vor plăti pensii mai mari și salarii mai mari pentru cei care merită în sectorul bugetar, însă acest lucru se va întâmpla când va avea loc o creștere economică.

Totodată, premierul României le-a cerut colegilor de la Sibiu să prezinte realizările guvernării libere.

”Este bine să mai ieșiți în spațiul public să vă lăudați, pentru că aveți cu ce.

Dacă nu, o să vă laud eu. (…) Sunteți cea mai performantă filială din țară. Să anulăm acel zgomot de fond care spune că la guvernare te erodezi. Guvernarea merge foarte bine. E adevărat că zgomotul de fond ascunde acest lucru. Este prima oară când creșterea economică se bazează doar pe investiții. În aceași timp, în luna iulie este prima oară când avem veniturile egale cu cheltuielile. Asta însemană guvernare liberală, te folosești de investiții, să investești, să ai creștere economică, apoi să împarți”, a
mai spus Forin Cîțu

Citeste si: România trebuie să dea banii înapoi la UE! Un specialist avertizează: "E crimă economică"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.