Florin este noul concurent din Casa iubirii! Carismaticul tânăr a mărturisit cine este fata care îl atrage cel mai mult și pe care își dorește să o cunoască!

Author: Ana Filip
Actualizat: 17 oct 2022, 19:21
Foto(4)

Fetele din Casa iubirii au avut parte de o mare surpriză în ediția de astăzi! Un nou concurent a trecut pragul casei lor!

Gala de duminică a emisiunii Casa iubirii a fost presărată cu multe momente tensionate și palpitante, deoarece unul dintre băieți a fost eliminat. Cei trei concurenți care au ajuns în pragul eliminării au fost Emanuel, Raluca și Marian, iar în cele din urmă, cel care a plecat acasă a fost Marian deoarece a avut cele mai puține voturi de susținere din partea publicului, în ciuda faptului că tânărul intenționa să se apropie din ce în ce mai mult de Raluca.

În prima ediție a acestei săptămâni, fetele din Casa iubirii au fost luate prin surprindere de intrarea unui nou concurent, care a făcut furori cu gesturile lui și cu eleganta afișată. 

Florin este noul concurent din Casa iubirii! Carismaticul tânăr a mărturisit cine este fata care îl atrage

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, un nou concurent și-a făcut apariția în casa fetelor.

Florin a oferit câte un trandafir alb tuturor concurentelor în timp ce a făcut cunoștință cu fiecare dintre ele. Dintre toate cele șapte fete rămase în competiție, Andreea și Larisa nu au putut să îi vadă inițial chipul noului băiat deoarece au fost nevoite să poarte ochelari și au ascultat doar detalii mărturisite de Florin despre viața lui. 

Citeste si: Eliminare cu lacrimi și suspine în „Casa iubirii”. Emanuel, Marian și Raluca, pe podiumul eliminării. Marian pleacă acasă, iar despărțirea de Raluca este rece

Chipeșul Florin are 30 de ani, provine din Târgoviște și este student în anul trei la Facultatea de Administrație Publică. Tânărul s-a caracterizat în câteva cuvinte, că fiind un bărbat pragmatic, hotărât, uneori încăpățânat și spontan. Acesta le-a mai mărturisit fetelor că a lucrat că șofer în domeniul militar o perioada de opt ani, iar ulterior a început să lucreze că șofer de TIR împreună cu tatăl lui. Tânărul a dezvăluit și faptul că a lucrat că DJ în perioada adolescentei și că adoră încă se iasă cu prietenii în club să se distreze și că este pasionat de motociclism,

dans și muzică. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Întrebat de ce s-a destrămat cea mai recentă relație a lui, Florin a mărturisit că a format un cuplu cu o femeie mai mare cu zece ani decât el și că această diferență de vârstă a afectat relația. Tânărul le dezvăluit fetelor faptul că își dorește o partenera sinceră, simplă, onestă, inteligență, echilibrată, frumoasă și deschisă la nou. 

În cele din urmă Florin a recunoscut că îi place și se simte atras de Larisa, deoarece îi admira mult atitudinea și consideră că prezența lui Ionuț, fostul ei partener, nu va reprezenta o piedică în calea posibilei lor relații. 

Citeste si: Exclusiv! De ce Bogdan nu a vrut să o cunoască pe Raluca mai mult la Casa Iubirii după ce Xenia a fost eliminată: "Am înțeles-o, dar atitudinea ei este deplasată"

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.