Florin, la un pas sa fie eliminat din emisiune pentru ca refuza sa faca testul de paternitate! Iata ce reactie a avut fosta sa iubita si ce declaratii uluitoare a facut

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:40

Atitudinea lui Florin a determinat-o pe fosta sa iubita sa cedeze nervos si sa ii reproseze ca refuza sa faca testul de paternitate.

Dezamagita profund de reactia lui Florin, care refuza in continuare sa se supuna testului de paterniatate, fosta sa iubita si-a dorit sa intervina din nou in cadrul emisiunii pentru a spune in gura mare ca barbatul nu a respectat intelegerea facuta saptamana trecuta, cand ii promisese ca va merge la clinica sa faca testul ADN pentru a clarifica situatia.

"Florin nu e serios! Mi-a promis ca face testul de paternitate, dar nu mai vrea! FLorin nu prea merita sa fie acolo! El nu e in stare sa isi asume copilul pe care il are acasa, sar vrea sa isi

intemeieze o alta familie! De ce refuza sa faca testul de paternitate? Se teme ca poate fi tatal copilului meu?, a spus fosta sa iubita.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Florin a incercat sa gaseasca diverse scuze, explicand ca urma sa ia legatura cu Roxana.

Insa reactia acestuia a starnit furia Gabrielei Cristea, care i-a dat un ultimatum tanarului, mentionandu-i ca va fi eliminat din emisiune daca nu se va tine de promisiunea facuta:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.