Florin Peşte, vărul primar al Denisei, acuzaţii halucinante la adresa lui Liviu Dovleac, impresarul artistei: ”A fost folosită!”

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 31 mai 2017, 09:40

Starea de sănătate a Denisei Răducu este una destul de delicată, iar acum Florin Peşte, vărul primar al tinerei în vârstă de 27 de ani, a făcut nişte declaraţii halucinante la adresa lui Liviu Dovleac, impresarul aristei.

 

”Liviu Dovleac a folosit-o. Asta e părerea mea. Cu Liviu nu mai vorbesc de mult timp, dar Denisa vorbeşte. Merg pe o premiză. Dacă poţi să ajuţi un om, ajută-l. Dacă ea consideră că e ajutor, e ajutor, dacă nu consideră, nu e. Asta e. Eu fac asta pentru că e bine. Eu îi deschid această uşă pentru vindecare. Nu o ţin ascunsă, nu, dar cred că e vorba de...Când

ai o educaţie proastă, stai degeaba.

 

Ştie bine că nu-i vreau răul. Am mai vorbit cu persoanele de pe lângă ea, cu mama ei. Orice om e slăbit, chiar şi când e răcit. Şi în România se va face bine, dar trebuie să ai încredere. Şi Leo Iorga s-a făcut bine. Tatăl ei a fost de mai multe ori la ea. Nu e adevărat ce s-a scris.

Şi sora ei, Maria, a venit la ea. Toată lumea vine. Are Denisa bani pentru tratament. Şi oricum, oricine o poate ajuta, dar deocamdată nu e nevoie de bani. E nevoie doar de încredere că se va face bine.”, a mărturisit Florin Peşte pentru WOWbiz.

 

Vezi aici marturisirea completa: