Florin Piersic a implinit 80 de ani! Traieste de peste 50 de ani doar pentru marea lui iubire, actoria

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:51

Fie ca e vorba despre teatru sau film, Florin Piersic ne incanta de fiecare data cu talentul sau inconfundabil si cu vorbele de duh.

Pe 27 ianuarie- 1936- la Cluj s-a nascut Florin Piersic. Astazi, la venerabila varsta de 80 de ani, e unul dintre cei mai mari actori romani in viata. Intalnirea cu fanii la teatrul din Cluj a fost extrem de emotionanta. Toti i-au urat ”La multi ani, maestre!”.

Umorul nu l-a parasit niciodata.  Chiar si astazi, Florin Piersic joaca impecabil, chiar si pe scena vietii. Farmecul si umorul lui au hipnotizat multe femei frumoase.



Florin e mandru tare de cei doi baieti ai lui, Florin Piersic Jr. si Daniel Piersic, pe care i-a avut din doua casatorii diferite. Primul i-a calcat pe urme si i-a dus faima mai departe.

Cariera cinematografica si-a inceput-o in 1957. Au urmat multe alte productii, insa consacrarea a cunoscut-o odata cu seria Margelatu. Recunoasterea a venit insa abia dupa revolutie.
A primit nenumarate distinctii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.