Florin Piersic a incins spiritele la “Norocul iti bate la usa!” Afla cum s-a intamplat totul!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:48

Intrebarile puse de Mihai Calin in emisiunea “Norocul iti bate la usa”, scot la iveala, nu de putine ori, adevarate conflicte moncnite in familii.

Relatia disfunctionala dintre soacra si ginere se manifesta din plin in urmatoarea editie a emisiunii, ce se va difuza astazi, de la 21.30, la Kanal D. Florin Piersic, Gheorghe Dinica si Sergiu Nicolaescu au pus de aceasta data pe jar concurentii de la “ Norocul iti bate la usa ”. La intrebarea "Care dintre cei 3 actori romani are mai multe roluri in filme?”, nemultumirile soacrei cu privire la ginere au rabufnit.



Nu stiu de ce m-ati mai chemat daca tot nu tineti cont de parerea mea!", a strigat Carmen." Haideti, doamna, ajutati-ne, sunt de pe vremea dumneavoastra!", a ironizat-o acesta. Nimic din toata agitatia aceasta nu pare insa sa-l tulbure pe Mihai Calin, care asteapta, imperturbabil, raspunsul corect la intrebare.

Cum s-au descurcat Carmen, Mirela si Mario la incercarile la care au fost supusi in timpul emisiunii, dar si care este raspunsul corect la intrebarea lui Mihai Calin, aflati sambata, de la 21.30,
la Kanal D, urmarind o noua editie a emisiunii “Norocul iti bate la usa”.

Afla mai multe detalii pe wowbiz.ro!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri: