Florin Piersic, dezvăluiri emoționate la venerabila vârstă de 88 de ani! „Încă mă mai recunosc oamenii!” Iată care este cea mai mare bogăție a celebrului actor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2024, 14:13

Îndrăgitul Forin Piersic, mărturisiri uluitoare la 88 de ani! Iată ce a declarat renumitul actor într-un interviu de senzație!

Florin Piersic este considerat unul dintre cei mai talentați și apreciați actori din România, care se poate lăuda cu o carieră impresionantă în lumea actoriei. De-a celor peste șase decenii de activitate în domeniul actoriei, a jucat în numeroase producții extrem de îndrăgite de publicul larg, dar și pe scenă marilor teatre din țară. Datorită carismei, talentului său, dar și a sincerității de care a dat dovadă mereu, Florin Piersic este admirat și adulat de o mulțime de fani.

De curând, celebrul actor a făcut câteva declarații uluitoare în cadrul unui interviu de senzație, când a mărturisit care este cea mai mare bogăție a sa.

Forin Piersic, mărturisiri uluitoare la 88 de ani! Iată ce declarații emoționante a făcut marele actor al României

Îndrăgitul actor Florin Piersic a participat la Gala Premiilor Literare Bookzone, în cadrul căreia a primit trofeul pentru cea mai recentă carte a să, ”Viața este o poveste...”,

care a fost desemnată cea mai apreciată carte de memorii și biografii. În cadrul evenimentului, marele actor a fost extrem de emoționat, abia și-a stăpânit lacrimile datorită modului frumos și cald în care a fost întâmpinat de public.

Citește și: ,,România într-o singură poză”. Dan Negru, fotografie de colecție alături de Leon Dănăilă și Florin Piersic. Unde au fost surprinși cei trei

Deși are o carieră impresionantă și s-a bucurat mereu de admirația publicului larg, celebrul actor Florin Piersic este în continuare modest și nu acceptă să i se spună „maestru”. Acesta a argumentat că îi este chiar jenă să i se spună astfel, pentru că a jucat și a trăit alături de maeștri adevărați, precum Grigore Vasiliu Birlic, George Calboreanu, Ion Finteșteanu, Radu Beligan, care meritau să primească acest apelativ.

Citește și: „Nouă ne e rușine cu bătrânii” Dan Negru, comparație între Florin Piersic și Al Pacino. Cum ar fi arătat premiile Oscar, în România

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Eu am jucat lângă maeștrii adevărați. Mi-e jenă să mi se spună „maestre”, când știu lângă cine am trăit eu, cu cine am făcut profesia asta, de la cine am învățat-o. Eu nu sunt maestru, trăind lângă maeștrii adevărați, nu pot să mă așez lângă ei. Publicul mi-a oferit mie mai mult decât am dat eu lui. Cea mai mare bucurie este să fiu alături de publicul meu, el să se bucure de prezența mea.

De asta m-am făcut actor, să apar în fața publicului. Este o bucurie pentru mine că încă mă recunoaște lumea, pot să mai joc, să mai apar.”, a declarat Florin Piersic, pentru WOWnews.

Întrebat care este cea mai mare bogăție la venerabila sa vârstă de 88 de ani, Florin Piersic a mărturisit cu bucurie în glas și cu mare încântare că în acest moment însăși vârsta sa este o mare bogăție, dar totodată și faptul că oamenii încă îl recunosc și încă îl admira pentru reprezentații și realizările sale pe plan profesional.

„Bogăție? Vârsta pe care o am este o bogăție pentru mine! Și încă o bogăție... faptul că încă... mă mai recunosc oamenii! «Asta e Florin Piersic» zic: Da! «Ce ți-am spus că l-am recunoscut!» Și asta e o bogăție!”, a subliniat marele actor Florin Piersic, pentru WOWnews.