Florin Piersic, dus de urgenta la spital! Care este starea marelui actor

Autor: Bogdan Mihai

Alerta in Romania: maestrul Florin Piersic a ajuns la spital iar starea lui de sanatate se pare ca nu este una buna.

Potrivit informatiilor spynews.ro, actorul este foarte slabit si are mai multe probleme de sanatate, pe care nu doreste insa sa le faca publice.

El a fost surprins zilele trecute de paparazzi in timp ce era dus la spital de mana lui dreapta. Florin Piersic se misca destul de greu si isi tara dupa el piciorul drept.

Femeia cu care Florin Piersic a venit la spital le-ar fi spus angajatilor clinicii ca nu trebuie sa rasufle nimic in presa si ca, daca vor fi intrebati, sa raspunda ca maestrul ar fi venit pentru

putina terapie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La plecare problemele de la piciorul drept s-au vazut clar, iar Florin Piersic avea in mana mai multe documente oficiale dar si un plic mare in care era probabil o radiografie.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.