Florin Piersic, la cutite cu directorul Casei de Cultura din Targu-Jiu: "Mi-a amenintat oamenii! Daca eram de fata, ii dadeam una de-i sareau dintii din gura!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:44

Florin Piersic a plecat extrem de suparat de la Targu-Jiu, dupa spectacolul sustinut aseara pe scena Casei de Cultura din resedinta judetului Gorj.

Florin Piersic a plecat extrem de supărat de la Targu-Jiu, după spectacolul sustinut aseara pe scena Casei de Cultura. Directorul Florin Gelepu si-a permis sa ii ameninţe pe cei din staff-ul sau ca nu vor mai calca niciodata prin Casa de Cultura si sa ii injure ca la usa cortului, pentru ca l-au lasat pe Dan Diaconescu sa fie în sala, ca spectator.

"Un nesimtit acest director.
Cine este el sa spuna asa ceva? Va spun sincer, daca eram de fată, ii dadeam o palma de ii sareau dintii din gura. Astfel de oameni mici nu au respect nici pentru teatru, nici pentru actori"
, a declarat Florin Piersic pentru "Pandurul".

Actorul a spus ca se stie cu Dan Diaconescu, pe care nu il mai vazuse de cinci ani.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.