Florin Piersic nu spune „Adio” scenei! Dan Negru a publicat convorbirea! Ce provocare au lansat cei doi pentru David Popovici

Autor: Laura Macovei

Florin Piersic oferă cele mai recente detalii despre starea sa de sănătate, însă vine și cu o propunere pentru marele înotător român, David Popovici

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru l-a apelat pe marele actor Florin Piersic și i-a propus un „târg”. Aflat în perioada de recuperare, Florin Piersic își dorește să revină cât mai repede în fața spectatorilor.

În timpul conversației celor doi de aproape 10 minute, Florin Piersic oferă cele mai recente detalii despre starea sa de sănătate, însă vine și cu o propunere pentru marele înotător român, David Popovici.

Citește și: Dan Negru, alături de Ștefan Bănică Jr: „De asta nu candidăm la prezidențiale anul ăsta” Unde au fost surprinși cei doi

Provocarea lansată de Dan Negru și Florin Piersic către David Popovici

Florin Piersic se află într-o perioadă de recuperare, dar cel mai important, îi are pe prietenii săi alături. Printre aceștia se numără și Dan Negru, prezentatorul TV care l-a și sunat pe marele actor pentru a afla ultimele detalii despre starea sa de sănătate, dar și pentru a-i lansa o provocare.

În urma celor discutate, Dan Negru i-a propus un „târg” lui Florin Piersic, în care este implicat și David Popovici.

Se pare că între marele actor și sportivul român ar trebui să aibă loc o întrecere.

„Toată lumea mă întreabă cum e Florin Piersic? Degeaba le spun că e bine, că nu mă crede nimeni, așa că azi l-am sunat ca să vă convingeți singuri. Vara asta n-am mai înotat împreună, îi place înotul și m-a bătut de multe la concursurile pe care le făceam.

Acu’ l-a provocat pe David Popovici. Eu am scăpat. David, ai legătura,” spune prezentatorul pe Instagram.

Dan Negru a publicat convorbirea dintre el și marele actor

În urma dialogului dintre cei doi, care a durat aproximativ 10 minute, Florin Piersic a mărturisit că se simte mult mai bine și este pregătit să revină pe scenă și să își sărbătorească vârsta de 89 de ani, în ianuarie, alături de prietenii și fanii săi.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Dan Negru: Salut, Florine!

Florin Piersic: Te sărut, puștiule! Ce faci, măi copilule? Ce bine că m-ai sunat! Prietenul meu de o viață.

Dan Negru: Asta e vocea lui Florin, acum la început de septembrie. Incredibilă voce, incredibil tonus. Atât am vrut să te întreb: cum e o zi de a ta acum, Florine?

Florin Piersic: Cum să fie? Mă recuperez, mă simt mult mai bine, chiar foarte bine zic eu și chiar astăzi am vorbit cu cei care se ocupă de mine. Toți au spus că sunt în regulă, că o să fiu foarte bine și ceea ce este cel mai impresionant pentru mine, dar în sensul rău al cuvântului, lumea spune că o să am spectacole în ianuarie de ziua mea. Să dea Dumnezeu.

Dan Negru: Florine, hai să stabilim împreună un lucru. Să nu existe cuvântul „adio” când mai vorbim noi doi.

Florin Piersic: Păi nu, eu nu vreau să-mi iau rămas bun de la nimeni.

Dan Negru: Florine, ai o datorie la mine. Știi când am făcut un concurs de înot în Dubai? Fii atent ce-ți propun, Florine. Uite ce-i propun eu lui David: hai la un concurs cu Florin, poate îl bați, să îmi recuperez și eu banii. Te îmbrățișez!

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)