Florin Salam a ajuns iar pe mâinile medicilor! Artistul este internat în spital și nu va mai putea să-și onoreze evenimentele

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 feb 2024, 00:10

Artistul este internat în spital și nu va mai putea să-și onoreze evenimentele

Sursa: Facebook Florin Salam

Florin Salam, unul dintre cei mai iubiți maneliști din țară, a ajuns pe mâinile medicilor.

Florin Salam se numără printre cântăreții de aur din lumea manelelor din România. Are un succes uriaș și toată lumea îl iubește. Din nefericire, a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate.

Florin Salam este internat în spital

Când totul părea să meargă mai bine în viața lui, Florin Salam a primit o lovitură și a ajuns din nou pe mâna medicilor.

Potrivit WOWbiz, manelistul este internat în spital. Surse apropiate artistului spun că are probleme mari de sănătate, motiv pentru care nu va reuși să-și onoreze evenimentele din viitorul apropiat.

Din păcate, Florin Salam trebuie să primească îngrijiri medicale cel puțin zece zile, astfel că, în această perioadă, nu va mai putea să-și onoreze cântările.

Citește și: „Stop! Acum ieși cu mine afară”. Florin Salam a fost, din nou, dat afară de la o nuntă la care trebuia să cânte. Manelistul s-a lovit pentru a doua oară de aceeași problemă

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Urmează o perioadă grea pentru Florin Salam, deoarece trebuie să fie foarte atent la starea lui de sănătate. Regele manelelor din România își dorește să se însănătoșească repede pentru a se întoarce în brațele celor dragi, dar și pe scenă, alături de fanii lui care îl iubesc nemăsurat.

Florin Salam a mai fost internat în spital

În urmă cu ceva timp, Florin Salam a fost iar internat în spital din cauza infecției cu virusul COVID-19.

La acea vreme, Florin Salam ajunsese la spital în stare gravă, motiv pentru care au început inclusiv să circule zvonuri false. Multe ziare au scris că manelistul a decedat, dar din fericire nu a fost adevărat, iar fiica lui a făcut lumină în acest sens. Inclusiv Florin Salam a ieșit public să vorbească despre faptul că nu este mort și că se recuperează bine.

Citește și: „Tot nr. 1 sunt peste toți”. Prima reacție a lui Florin Salam, după ce a fost dat afară de la o nuntă, deoarece nu cânta nimic de trei ore

De-a lungul timpului, Florin Salam a mai avut probleme de sănătate, dar de fiecare dată le-a învins și s-a întors mai puternic ca niciodată.

Indiferent de ce probleme întâmpină, iubirea pe care o are pentru familie și muzică îl fac pe Florin Salam să meargă mai departe.