Florin Salam: ”Am cateva viziuni care ma sperie”. Afla daca a reusit sa treaca peste decesul sotiei!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:57

Florin Salam a fost invitat la CanCan TV si a vorbit despre viata lui personala, dar si despre ce mai pregateste pe plan profesional

 ”N-am avut in viata mea o vacanta asa cum ar trebui sa fie, dar sper sa rezolve si asta cate de curand”.

 

Intrebat ce a facut din primii bani castigati din muzica el a raspuns: ”Eu aveam 13 ani si m-am dus la o nunta dupa doi unchi de ai mei. Si eu n-am cantat, ci am asteptat sa termine de cantat si m-au pus sa cant si am cantat doua melodii si mi-au dat bani”.

 

In cadrul emisiunii a fost prezentate doua filmulete cu manelistul la inceput de cariera. ”Uau, eu aceste imagini nu le am acasa. Imi aduc aminte cu placere si imi aduc aminte ca era o perioada grea si cand ma uit la acele imagini imi dau seama cat de fericit sunt astazi”.

 

”Dumnezeu mi-a dat in viata mai mult decat am visat vreodata.

Sigura mea dorinta este ca micutii mei sa fie sanatosi si eu sa am putere de munca si sa-i ingrijesc asa cum stiu eu mai bine. Nu cant nicaieri de sarbatori, ci le petrec alaturi de copiii mei”, a marturisit artistul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

 

Cat despre cei este frica manelistul a spus: ”Am cateva viziuni care nu-mi plac, insa in viata

nu-mi este frica decat de Dumnezeu, nu de dusmani”.

 

”O gagica mi-a spus ca daca erai frumos la fel cum stii sa canti si mi-au prins bine aceste vorbe pentru ca m-am apucat de slabi t”, a mai adaugat Florin.

Acesta a mai spus ca atunci cand este suparat se gandeste la sotia lui si la Dumnezeu. ”A fi un om sensibil cred ca e ceva sfant sa te eliberezi, sa plangi este cel mai bun medicament.

Sunt fericit pentru ca am avut clipele cele mai grele si le-am trecut sunt trei ani de zile in care m-am obisnuit. M-am obisnuit cu singuratea, dar ei nu au de unde sa stie ce simt eu. Si daca tot am acceptat ca singuratatea sa fie cineva si am o multime de alte bucurii in viata si de ce sa nu fiu fericit”.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.