Florin Salam devine artist international! Aduce acasa deja celebra melodie "Saint Tropez"

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:17

Regele manelelor canta piesa in franceza si a filmat un videoclip pe masura.

Florin Salam devine international. Melodiile lui sunt cerute acum de artisti din tari alese. "Saint Tropez-ul" a fost transformat de artistul francez L'Algerino intr-un hit international. Florin Salam si artistul L'Algerino au si filmat un videoclip pentru acest hit, in mai multe locatii din Bucuresti. De-abia, de-abia l-au prins producatorii pe Florin Salam in tara, pentru ca manelistul locuieste de cateva luni in Statele Unite ale Americii.

In videoclip apar si foste modele de la emisiunea lui Catalin Botezatu: Gilbert Costache, Dan Iancu si Gabriela Prisacariu.

Regizorul videoclipului, Alex Ceausu, a lucrat cu mai toti artistii mari de la noi, cu Florin Salam insa este pentru prima oara.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Exact in aceeasi locatie, pe un heliport, a filmat  si fiica lui Florin Salam, Betty, pentru noul ei videoclip. Culmea, in aceeasi zi, fara ca regizorii sa cunoasca scenariile.

##VIDEO140091##

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.