Florin Salam, implicat într-un nou scandal. Artistul ar fi luat bani pentru a cânta la o nuntă, dar nu s-a mai prezentat la eveniment: „Am de gând să-l dau în judecată”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 30 ian 2024, 17:55

Florin Salam se află în centrul unui nou scandal, fiind acuzat că ar fi primit o sumă semnificativă de bani pentru a cânta la o nuntă, dar că nu s-ar fi prezentat la eveniment.

Marius, mirul care l-a angajat pe Salam pentru o prestație muzicală la nunta sa, a dezvăluit că artistul a primit 9.000 de euro și că ar fi confirmat participarea prin intermediul unui filmuleț.

Potrivit relatărilor, suma convenită a fost trimisă în două tranșe către Salam, iar acesta ar fi promis că va susține un program artistic la evenimentul respectiv. Cu toate acestea, în ziua nunții, Florin Salam nu s-a prezentat, lăsând mirii și invitații într-o situație stânjenitoare.

Ce mesaj a transmis mirele păgubit, după ce ar fi fost țepuit de Florin Salam

Marius, dezamăgit de atitudinea manelistului, a împărtășit public frustrarea sa, precizând că nu a reușit să ia legătura cu Salam ulterior și că este decis să îl dea în judecată pentru a-și recupera banii. Cu toate acestea, tânărul a recunoscut că nu există un contract scris între el și Florin Salam, întrucât avea încredere că artistul va onora angajamentul fără a fi nevoie de documente.

Citește și: Tzancă Uraganu l-a băgat pe Irinel Columbeanu în formația lui! „Am grijă de el”. Artistul a făcut marele anunț în mediul online

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Am un mic video. Acolo apare concret Florin Salam și fostul impresar. În videoclipul acela spune că, după ce i-am dat suma de 4.000 euro, vor veni la prima strigare, vor veni la nuntă imediat. Scria ceva ce a notat el(n.r. pe o foaie arătată de Florin Salam în clipul respectiv), data nunții, numele lui ginerică, al soției mele, nașilor, locația. Eu i-am cerut să facem contract, dar el a spus că nu este nevoie, pentru că va veni 100% sigur.

Am mers pe încredere. N-am reușit deloc să iau legătura cu Florin Salam. Nici managerul lui nu vrea să-mi dea voie să vorbesc cu el. La poliție încă nu m-am dus, n-am vrut să ajung. Am de gând să-l dau în judecată să îmi recuperez banii. Vreau să o terminăm frumos”, a declarat Marius, în cadrul unei emisiuni TV.

Florin Salam, acuzat că ar fi agresat o tânără într-o cameră de hotel din București

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Florin Salam era acuzat de o tânără de presupusă agresiune asupra acesteia. Incidentul ar fi avut loc la data de 1 ianuarie 2024, într-o cameră de hotel din cadrul Grand Hotel București.

Florin Salam a răspuns imediat acuzațiilor, negând convins presupusele fapte.

„Aici e o înscenare, dar n-a formulat-o bine.

Trebuia să găsească o altă variantă, o altă schiță, o altă păcăneală.

Sigur că m-a șantajat cu bani. Eu aș putea să spun multe acum. A venit cu un băiat, băiatul acela a plecat și a lăsat-o pe acolo. Și nu a lăsat-o bine, pentru că nu trebuia să rămână cu mine. Eu eram acolo, ei au venit la mine pe parcurs și au înscenat tot. Au vrut să facă chestia asta, să se ridice pe spatele meu sau să-mi ceară bani. Persoana asta care face asta, ea n-ar vrea, dar a primit vreo șpagă și indicații,” a declarat cântărețul de manele, potrivit Kanal D2.