Florin Salam, în doliu: "A făcut atac cerebral. Soția a sunat la salvare, nu s-a mai putut face nimic”

Autor: Alice Popescu

Florin Salam in doliu

Florin Salam trece prin momente grele dupa ce a aflat vestea tragica.

Florin Salam este in doliu dupa ce prietenul sau, Costel Pitigoi, s-a stins din viata la 48 de ani. Celebrul cantaret de muzica de petrecere l-a respectat foarte mult pe Costel Pitigoi si la un moment dat chiar i-a sarutat mana in public.

Citeste si: Veste-șoc pentru George Burcea, iubitul Vivianei Sposub! Actorul, condamnat pentru că a condus sub influența stupefiantelor

Prietenul lui Florin Salam a fost unul dintre cei mai cunoscuti saxofonisti din Romania si totodata interpret de muzica lautareasca si populara. Moartea lui a socat pe toata lumea din industrie. Florin Salam nu stia despre starea lui de sanatate ca s-ar fi inrautatit.

Florin Salam, in doliu! Costel Pitigoi s-a stins din viata

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cântam împreună de aproximativ zece ani, întotdeauna i-am respectat valoarea ca instrumentist, om, dar de când am început să colaborăm am devenit poate mai mult decât frați. Dacă soțul meu, Petrică Viță, este mâna dreapta a formației, Costel Pițigoi a însemnat mâna stângă.

Am rămas șocați. Suferea de diabet, nu s-a simțit rău, nu a avut probleme. Cu vreo două zile înainte de nenorocire a fost la un control medical la care a fost totul în regulă, i s-a spus că are circulație bună, să stea liniștit.

Și în miez de noapte ne-am trezit cu această veste, a făcut atac cerebral. Soția a sunat la salvare, a anunțat copiii, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic”,  a declarat Ramona Viță.

Citeste si: Soțul Adelei, polițista care s-a împuscat în cap în toaleta unei gări, acuzat că își face imagine de pe urma soției decedate! Ce a publicat el pe contul de TikTok după tragedie

Costel Pitigoi a facut atac cerebral

Azi bat doar clopotele, inima lui Costel Florea (Pițigoi) s-a oprit, fluierul și saxofonul lui nu vor mai scoate acele sunete extraordinare. Suntem alături de soția lui și cei doi fii la pierderea prematură a unui OM de o calitate umană dumnezeiască.

Pe scaunul tău de la Orchestra ,,Virtuozii Semenicului” vor sta mereu doar doinele, jocurile de doi, ardelenele și sufletul tău frumos de bun coleg și de mare ,,bănățean”.

Azi ai plecat în ceruri la îngeri, care te vor aprecia mai mult decât noi pământenii”, a transmis managerul Centrului Județean de Cultură din Caraș-Severin, prof. Ioan Benga.